fallback

Спортното Suzuki Swift получи турбомотор със 140 к.с.

Хот-хечът се позиционира като конкурент на Ford Fiesta ST

Компанията Suzuki представи на автосалона във Франкфурт спортната версия на хечбека си Swift. Автомобилът е получил приставка Sport в името и се позиционира като конкурент на Ford Fiesta ST.Хечбекът е оборудван с 1,4-литров бензинов турбомотор с 4 цилиндъра. Мощността на агрегата е 140 к.с., като в момента той се поставя на модела Vitara S. Двигателят се комбинира с 6-степенна механична скоростна кутия. Теглото на автомобила е 970 кг., което е с 80 кг. по-малко от това на предишното Swift Sport.Дизайнът на модела е доста по-агресивен. Suzuki Swift Sport е получил спортни брони, нова решетка на радиатора, изпускателна система с две тръби, сплитер, странични престилки и по-големи джанти.В салона вече има нов приборен панел с червени елементи, 4,2-инчов дисплей и спортни седалки. Водачът има достъп до информационно-развлекателна система със 7-инчов сензорен екран, работещ с операционни системи Apple Car Play и Android Auto.Продажбите на хечбека в Европа ще стартират през 2018 г., като се очаква цените на автомобила да бъдат в рамките на 17 500 евро.Снимки: Suzuki

Тагове: suzuki swift sport
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ви имате ли представа тия 140 коня с турбо как ще се усещат на кола 970 кг.! Абсолютно достатъчни са за подобна градска въшка. Това, че някои производители правят подобни автомобили с по 200к.с. е страшна нецелесъобразно. Не знам в кой град може да ги използваш пълноценно, може би само в Източна Европа, където полиция няма.
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ихаа, 50 бона за фиеста. За още 20 зимаш натокана Импреза бре ман. С тая фиеста можеш само чаплите по Тракия да вчепетлиш :)
  • #8
    Анонимен ( преди 6 години )
    Леки модове почващи откъм 5к лвВерно са леки и евтини...Иначе по темата, 140кс са спортни само за Сузуки и Тойота
  • #7
    Анонимен ( преди 6 години )
    Психиатъра, като го модифицира ще ти каже за леките модове!Предполагам лепенките, ремусите и затъмнените стъкла вдигат мощността, както е при Гоуфовете.И тъпата начумерена балканска физиономия, гледаща нагло вдига поне с 20-30 коная мощността на фордовете.
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    Я кажи някой "лек мод", за да си увеличим мощността с 50-60 к.с.?
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    тук някакви шофери на пушещи стари Транзити ми хвалят Форд, че било кола :Дкато им видя интериора на Форд, не знам от коя година е ама взимам деган, за да не повърна
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    интериора е като от 2005-та година :|
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Swift-a е с пъти по-добра кола от Фиестата.
  • #2
    buzuki ( преди 6 години )
    направо се позиционира на 100 метра зад фиестата...
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мммм то направо си е супер спорт това
fallback
Последни