fallback

Ще има и комби вариант на Superb

Идващата година за Skoda ще бъде под знака на Superb. Освен новото поколение на луксозния седан, за първи път ще видим при този модел и вариант Combi.

Пред чешкия ежедневник Mladа Frontа Dnes, шефът на Skoda Auto, Райнхард Юнг (Reinhard Jung), потвърди появата на Superb Combi. От информацията дадена от Юнг става ясно, че автомобилът ще бъде дълъг 4.80 метра и ще бъде един от най-обемните в този клас. През следващата година ще видим серийната версия на Superb liftback (на компютърните образи),  а към края на годината ще бъде и премиерата на комби варианта, който ще е на пазара през 2009 г. Юнг съобщава пред чешкия вестник, че сега се създава дизайна на бъдещия наследник на Skoda Octavia, но преди да го видим ще има интересен фейслифт на сегашното поколение на Octavia. От интервюто на Юнг става ясно също, че от фирмата са се отказали от серийна версия на концепцията Joyster заради несигурните икономически ползи от реализирането на подобен модел.
Тагове:
fallback
  • #1
    Driver ( преди 16 години )
    Superb 6te ima po-dobra pazarna perspektiva ako se predloji i variant 4X4...stiga VW da ne se strahyvat ot "vutre6na" konkyrencia.
fallback
Последни