fallback

Honda направи от Type R... косачка

Тунингованата версия е в чест на 25-годишнината на Honda Power

Заклетите почитатели на германските коли обичат да казват, че Honda Civic Type R звучи като косачка. Но сега дребното заяждане се превръща във факт: японците създадоха спортна Type R версия... на популярната си роботизирана косачка за трева Miimo. Британското поделение на компанията представи "наточената" разновидност на Miimo в чест на 25-ата годишнина на Honda Sport, тунинг ателието на японците. Точно през септември 1992 то представи първия си специално подготвен модел, емблематичния NSX Type R. Miimo Type R носи много от характерните черти на спортните хонди, като троен ауспух, карбонов спойлер, раздути калници и по-големи въздухозаборници. Естествено, повечето от тях имат само декоративна функция. Вместо двулитровия турбомотор на Civic, тук задвижването идва от електромотор и литиево-йонна батерия. Засега спортната косачка е само прототип и не е ясно дали ще се появи на пазара. Най-мощната версия на обикновената Miimo се продава за около 2600 евро на Острова. Косачката е напълно автономна и може дори да отиде и сама да се включи в мрежата, когато зарядът спадне. Има 360-градусови сензори, с които избягва всякакви възможни препятствия. Освен това е водонепроницаема и може да работи при всякакви условия.  

Тагове: honda nsx civic type r power miimo
fallback
  • #10
    e46 ( преди 6 години )
    Кой уважаващ се човек би си купил кола от фирма за косачки.Още като я видиш марката на хонда ти става ясно че е kе..ф.За тва си знайте немско немско и пак немско.
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Поне си знаят мястото и сами си признават, че са най-добри в производството на малогабаритна селскостопанска техника. Такава бяла видях в един мол изложена, Толкова натруфена и окичена кола и в същото време така алогична и нелепа, рядко може да се види в заводко изпълнение.
  • #8
    Анонимен ( преди 6 години )
    Еей, адски просто племе сме. Само като прочета 5 коментара под която и да е статия тука се убеждавам с пълна сила...
  • #7
    Дошо ( преди 6 години )
    Докато алуди ще-кат, ХОНДА прави всичко!
  • #6
    Кодошо ( преди 6 години )
    Е ко толкова! Като сложат възглавничка наТаката - "кола", като я махнат - косачка! Дошо знае най-добре! Ха ха ха!
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    чест им прави, че си признават. Сега очаквам голф кофа за *** бмв дарак
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ахаха ние ги бъзикаме, че са тревокасачки колите им, ама те го взимаат на сериозно. Поне забавляват аудитоеията.
  • #3
    bmw435i ( преди 6 години )
    Muhahahahahahaaa.Ot ciala ve4nost unijavam kondite kato gi sravniavam sas senokosa4ki i nakraia te se unijiha sami bezkraino.Istinski genii prorok sam AZ
  • #2
    BMW 330d ( преди 6 години )
    Те и косачките им ще са същите "творения".
  • #1
    Мишо-TDI ( преди 6 години )
    Kоли kатo не могат да правят , то поне косачки.
fallback
Последни