fallback

Нов вариант на Lada Kalina

След появата на Lada Kalina 1119 "White-Berry" сега от АвтоВаз представиха и новата Lada Kalina 1118 "Red-Berry"

Седанът с пет врати, също като хечбека „White Berry“, е екипиран със серво волан, лакировка в цвят „металик“, предни въздушни възглавници, олекотени джанти и зимни гуми. Антиблокировъчната система ABS ще стане част от серийното оборудване през март 2008 г.
Тагове:
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 13 години )
    Корейците са правели по-добри коли още когато Брежнев и Тато се целуваха...
  • #7
    edinak ( преди 13 години )
    a be hora vie ste mnogo dale4 ot istinata lada kalina ili bmv na 10 godini ami ot karton da e no novo. kato jenata ti da si i purviyat...
  • #6
    idz ( преди 14 години )
    Автомобилът като цяло не си заслужава парите. Аз бях "горд собственик" до скоро на Лада Калина. Относно стабилността мога да кажа, че колата си е на ниво и с лекота влиза в завои с 130-140км/ч (Кресненското дефиле, където повечето стари автомобили не могат и 110км/ч да държат. Проблемът е в сглобката и евтините чупливи части и най - вече проблемни са тампоните(каквито се сетите) и меко казано отвратителният съединител, който даже и като нов е зле. Повече от 8000лв за нова не заслужава!
  • #5
    navi74 ( преди 16 години )
    po dobre lada ot kolkoto bmv koeto nemcite sa ishvarlili vav avto morgata i cakat nahenski golim gazar da gi otarve......
  • #4
    Konstantin ( преди 16 години )
    Ще ме прощаваш Георги, но не си заменям 10год. БМВ с такава кошница. Нека да ти е гаранционна, стабилна, евтина и т.н. Карал съм Дачия Леген и Турско Клио. Ужасни автомобили. Хайде да не правим от всяка кошница велика кола.Да безспорно е добра да отидеш до супермаркета, но на път с такова МПС не тръгвам. Дано да са ви безпроблемни Калинките.
  • #3
    monkata ( преди 16 години )
    И аз така мисля!И не е чудно че не е лоша-Renault ПРИБАВИ И Лада към фирмата си.
  • #2
    Георги ( преди 16 години )
    Само от коментара ти става ясно че и понятие си нямаш от автомобили. Всички много разбират и все едни 10 -15 годишни коли карате дето си мислите че са много по добри от нова лада. Само дето нито сте карали нито сте се возили на лада калина иначе много разбирате!! Аз имам такава и няма никакви проблеми в завой и стабилността!
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    Само от снимките ства ясно, че влезеш ли в завой с повече от 50 км/ч започва търкалянето
fallback
Последни