fallback

Ford Transit: Ванът, който се превърна в колата на народа (ВИДЕО)

От любимецът на обирджиите и верен другар на бизнеса, са произведени повече от 8 милиона бройки

Тагове: Ford Transit
fallback
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    И какъв е този Транзит, който винаги ще е готов да те изпревари? Ако караш някоя анемична сапунерка съм съгласен, но нормален автомобил с нормална мощност и изправен не виждам как. А да, ако го караш с забравена ръчна и скоростната кутия да е прецакана и да включва до 3-та скорост може, иначе не. Все пак кажи за кой точно модел на Транзит го е казал.
  • #2
    DeadFox ( преди 7 години )
    Е това е, както казва Джеза за Транзит-а: По какъвто и път да се движите, каквато и кола да карате и с каквато и де е скорост, винаги в огледалото ще има един Форд Транзит който е готов да ви изпревари.
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много здрави машини, нещо нетипично за Форд. Имал съм няколко. Трябва само да се внимава да не вземете Транзит с двигател на ПСА. Много трябва да се внимава. Имах 2 такива и страшно много проблеми съм имал. На първата дори имах неблагоразумието да и взема нов двигател, защото старият блокира на 280 000 км. след 3 г. експлоатация. Викам си нова кола защо да не и взема един нов двигател. Новият двигател след 15 месеца и той си отиде. Чупи биела, която пробива корпуса на мотора. Имам снимки.
fallback
Последни