fallback

Шофьор на „Лада” едва не наби световен шампион във Формула 1

Деймън Хил искал да помогне на закъсалия водач

Куриозна ситуация се е получила в столицата на Азербейджан – Баку, където през уикенда се проведе кръг от световния шампионат във Формула 1. За нея в личния си блок в Drivetable съобщи победителят в първенството от 1996 г. Деймън Хил.Британецът се разхождал по улиците на града късно вечерта, когато видял местен жител, който се опитвал безуспешно да подкара своята „Лада”. Хил се приближил и най-учтиво предложил помощта си, но последвалата реакция от страната на мъжа била доста изненадваща.„Човекът се караше яростно с приятелката си, която бе с него и се опитваше да смени изпускателния колектор на автомобила си. Предложип му помощта, но явно това накърни мъжкото му достойнство. Предлолагам, че той наистина се обиди, защото реагира доста остро. Затова и предпочетоха да се смеся с тълпата по улиците, преди да отнеса гаечен ключ в главата”, написа в блога си бившият английски пилот.Хил бе в Баку заради състезанието от Формула 1. В момента британецът е анализатор в екипа на Sky Sports, като следи отблизо световния шампионат.Снимки: Drivetable 

Тагове:
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Единствената по-голяма грешка ,която може да допусне е ако предложи на парничанин в центъра на Перник да му помогне с ремонта на голфа.
  • #3
    miko ( преди 6 години )
    Те всичко от бившия СССР са емоционално нестабилни.Там няма нормални реакции.Видиш ли руснак - ритни го!
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ми той Хил освен да подава ключове на "майстора" с нищо друго не може да помогне.То на Лада какво толкова сложно има да се ремонтира?С комплект ключове,чук,тел и мамата може да и се направи основен ремонт на пътя.
  • #1
    Bai hui ( преди 6 години )
    Normalno
fallback
Последни