fallback

SEAT показа и втория си кросоувър

Компактният Arona e изграден на базата на новата Ibiza

Тагове: suv seat arona
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Аз 1.9 дизел съм карал ( 2010 ) и не се и доближаваше до каталожния разход.."Ти може и да го караш като за последно, та какво мерило си? Аз 1.9 TDI го докарвах до 0.3/100 разлика от каталожния за градско. Извън съм го постигал, наистина рядко, но нямам фикс идея спрямо разхода. По темата: Само този мотор от 90кс на метан не знам как въобще го сложиха...
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вървят си перфектно новите автомобили - и с 1.2 двигател, и с 1.0 двигател! И си ускоряват достатъчно бързо и си харчат прилично малко!Това обаче няма как да го обясниш на някого, който живее още в 2000 година и очаква автомобил среден клас да е с двигател 4.2 литра!
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    А супърб с 1.9 дизел не харчи средно 5.3, той за бензинов 1.4 ми говори колко харчел. Я се качи го покарай и пак ми се обади. Аз 1.9 дизел съм карал ( 2010 ) и не се и доближаваше до каталожния разход..За евтини материали в интериора не ми се говори въобще. Иначе е много голям вътре - да факт е, но нищо повече.
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хаха не ама са карал октавиа 1.6 бензин и грам не върви, а харчи над 15 в града.Същото е с тоя супърб с най-припадналия двигател.Карал съм и други марки с тежко купе и уж малък и икономичен двигател и резултата е еднакъв - не върви, а харчи много.Точно за тоя двигател на Форд пък толкова тестове показаха, че харчи много над обявеното и е по-скъп за поддръжка и закупуване...Абе седнали да ми обясняват фафли.
  • #2
    фен ( преди 6 години )
    Супер изглежда, както повечето Сеати от 5 години насам. От двигателите 1.5 150 коня, ще е супер, но предполагам че купето е достатъчно леко и за 90-100 коня.до Първият коментар: явно не си карал по-нови коли, а и информираността ти е близка до 0.. много е смешно да се излагаш пред много хора - добре за теб в случая е че си Анонимен ;)
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това май ще е като супърба с 1.2 двигател - пълен мъртвец, който ще харчи много гориво.Кви са тия двигатели по 90 коня за такова голямо купе ? Евтино и неефективно - запазена марка на СЕАТ.
fallback
Последни