fallback

Появи се нова версия на Mazda 2

На изложението в китайския град Гуангжоу на публиката беше представена новата версия на Mazda 2, този път като седан с четири врати.

Автомобилът е предназначен изключително за китайския пазар и ще бъде на разположение на търговците още през първата половина на 2008 г.  Колата се произвежда в завод на консорциума „ Changan Ford Mazda Automobile“ в град Нанкин. В Европа Mazda 2 е на пазара от октомври т.г., но се предлага единствено като хечбек с пет врати.
Тагове:
fallback
  • #4
    Splash ( преди 14 години )
    Трябва да се знае, че има коли на които им отива да са седан и такива на които им отива хечбек. Като видях новата Мазда 6 Хечбек започнах да се замислям и за първи път дали наистина да не е хечбек!
  • #3
    anonimen ( преди 15 години )
    az pyk mislq 4e 3-ka hetch e kude kude po sportna ot sedana
  • #2
    metodi ( преди 16 години )
    napalno sam saglasen s vlado,kak pa taka go re6avat naistina,na koi kontinent kakva modifikacia 6te se prodava!i da,sedan e napravo druga kola-v pati po hubava
  • #1
    Владо ( преди 16 години )
    Мазда не могат да правят хачбек. Вижте Мазда 3. Седана е епохи по-напред от 5-вратката. Затова и още не излязла Мазда 2 се сдоби със седан-за да се купува. Лошото на тия самозабравени компании е, че сегментират пазара според тях. Седан2 -само за китай, дизел-само за Европа, автоматик- само за САЩ. Нещо като Софийското жителство навремето. Не може в Европа да се кара Мазда 3 седан дизел с автоматична кутия-така са решили!
fallback
Последни