fallback

Обновеното Peugeot 308 GTi получава 290 к.с.

Испанци случайно показаха новата версия на модела

Снимка на обновеното Peugeot 308 GTi се появи в страницата в Twitter на испанското подразделение на марката. Няколко часа по-късно изображението беше премахнато, но изданието Motor1 го публикува заедно с подробности за модела.Ако се съди по единствената снимка, фейслифтът на 308 GTi ще се отличава от сегашната версия по променената решетка на радиатора и новите въздухоборници, благодарение на които хечбекът е още по-аеродинамичен.Според информацията на изданието, автомобилът ще получи и по-мощен двигател. Представеният през 2015 г. хот-хеч е оборудван с 1,6-литров турбомотор с 4 цилиндъра, развиващ мощност от 250-270 к.с. в зависимост от модификацията. При фейслифта агрегатът е модернизиран и ще разполага с 290 к.с. Скоростната кутия си остава 6-степенна механична. Допълнителната мощност ще подобри ускорението при тежашия 1205 кг. автомобил. Сега версията с 270 к.с. ускорява от 0 до 100 км/ч да 6 секунди, а тази с 250 к.с. – за 6,2 секунди. Снимка: Motor1 

Тагове: gti peugeot 308 twitter
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Проблема та това пежо е, че заприлича голф, предишните модели имаха идентичност, но това не. Все пак страхотно постижение със задвижването, впечатляващо!
  • #3
    100% ( преди 6 години )
    е по-добро поне от саблезъбата кокошка мегаломан на недоразумението рено!
  • #2
    Не, благодаря! ( преди 6 години )
    1.6 избушено до крайност моторче, предно предаване на 290к.с.!? и ръчка за гарнитура, като всичко това френско(арабско всъщност) производство!Не, мерси!
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ама Ферарито няма Турбо, затова развива толкова мощност ;).
fallback
Последни