fallback

Volkswagen продаде над 3000 дизела в САЩ само за месец

Компанията извади на пазара автомобилите, замразени заради Дизелгейт през 2015

Германският гигант Volkswagen разкри, че е подновил продажбите на автомобили с дизелови двигатели в САЩ, които бяха замразени след скандала Дизелгейт. През април компанията е пласирала 3196 дизелови автомобила, което е 12% от общите й продажби. Според говорителя на VW Джанийн Гинивън това е ясен знак, че интересът на американските клиенти към дизеловата технология не е намалял след Дизелгейт. Най-любопитното е, че става дума за автомобили, произведени през 2015, които досега изчакваха да падне забраната на американските власти за продажбата им. Те отново излязоха на пазара, след като регулаторите и съдът одобриха предложената от VW корекция в системата.

Тагове: volkswagen
fallback
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Колкото на нашите 'еко'-сектанти им дреме за екологията толкова и на тия американци им дреме за екология. Целия цирк беше за пари, което е очевидно. Крадеца казва дръжте крадеца, пасва идеално.
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дa, ако имаше някой кото не е чувал за ФВ с щатите, сега вече всички ги знаят, ха-ха. Сега ще дърпат с продажбите, кой каквото можа изкожи от тях. Работата в днешно време е, че колкото си по скандален, толкова си по вървежен.
  • #1
    Germany ( преди 6 години )
    Дизелгейт - Няма лоша реклама.
fallback
Последни