fallback

Очевидци разкриха новото BMW M5

Спортната машина идва с 600 коня и 3.6 секунди от 0 до 100 км/ч

„Вчера имах възможност за първи път да видя новия M5 G30 в Южна Корея”, написа потребител на име Реми в профила на abudhabi_motors в социалната мрежа Instagram и възроди спекулациите за това как ще изглежда седанът. Започвайки с дизайна, той обяснява, че новият M5 ще е много близък до рендърите, които се появиха в последно време и дизайнът му ще е по-обран, като при M3 и M4. Освен това, отворите за нагорещения въздух в задната част на предните калници ще отсъстват. Още детайли: малък спойлер на ръба на капака на багажника, 20-инчови лети джанти с 5 спици, четворен ауспух плюс масивен дифузьор под задната броня. Вълнуващите новини обаче тепърва предстоят. Според служителя на BMW слуховете са истина: спортно настроената система за 4х4 задвижване е част от серийното оборудване, като тя има три режима на работа: нормален, спортен и 100% прехвърляне на тягата на задния мост. Вместо 9-степенен автоматик, M5 ще излезе на пазара с 8-степенен. Тук също има промени – скоростният лост е по-масивен от този на обикновената 5-а серия и има „кубична форма”. Новият M5 се задвижва от V8 бензинов мотор с две турбини и мощност 600 конски сили, обяви abudhabi_motors, а ускорението от 0 до 100 км/ч става за по-малко от 3,6 секунди. Предполага се, че премиерата на новия M5 ще е към края на годината, като доставките трябва да започнат в началото на 2018 година.

Тагове: bmw bmw m5
fallback
  • #11
    AntonioGes ( преди 6 години )
    Здравствуйте! Срочно! Хочу заказать сувениры из Китая в Томске или в России с бесплатной доставкой почтой? Помогите умаляю не могу самому выбрать интернет магазин... Не знаю как найти магазин что бы не обманули выручайте!
  • #10
    Автор ( преди 7 години )
    Анонимен и Брандо - 1 и същи човек.Жалка гледка, жалка.Сам си пишеш, сам и си отговаряш!Не знам за Москвич-а, но ти си много жалък!
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не му се вързвай Брандо, момчето иска да изпъкне с нещо .
  • #8
    Брандо ( преди 7 години )
    Явно си някакво пуберче комплексирано, търсещо с кого да се заяжда, а ако търсиш книжовен български, мястото ти пак не е в този форум ! Повече няма да се занимавам с теб !
  • #7
    Автор ( преди 7 години )
    Неграмотният със сигурност си ти!Погледни в речника дали има дума "впредвид" и пак ще си говорим.И това е точно селски диалект и се чудя - кой от нас двамата кара Москвич-а - аз или ти?И като си грамотен, знаеш ли какво значи Москвич?
  • #6
    Илиев555 ( преди 7 години )
    В няколко сайта си появи твърдението , че въпросният автомобил ще ускорява от 0-100 за 3.4 секунди.
  • #5
    Брандо ( преди 7 години )
    Неграмотен си ти ! Карай си москвича на дядо и не се меси където не разбираш !
  • #4
    Друг анонимен ( преди 7 години )
    X-drive sport е голямата промяна за добро!
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Че то като предишното...
  • #2
    Автор ( преди 7 години )
    И имай предвид, че си неграмотен!Прочети си написаното!
fallback
Последни