fallback

Alfa Romeo Giulia, BMW M3 и Cadillac ATS-V се сбориха на пистата (ВИДЕО)

Трите „напомпани” седана се надпреварват в драг-дисциплина

Френското издание Motorsport Magazine организира драг-рейсинг състезание между седаните Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde, BMW M3 Competition Package и Cadillac ATS-V. Видео от надпреварата бе публикувано в канала на списанието в YouTube. Първа финалната линия пресече Alfa-та, която взе разстоянието за 22 секунди. Най-мощната Giulia е оборудвана с 2,9-литров туин-турбо V6 двигател на Ferrari, който позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди. Максималната скорост е 307 км/ч. На 0,2 секунди след италианския седан остана BMW M3, което във версията с допълнителен Competition Package разчита на 3,0-литров двигател с 2 турбини и мощност от 450 к.с. При него ускорението от 0 до 100 км/ч става за 4 секунди. Трети, с време 22,8 секунди, финишира Cadillac ATS-V, който на свой ред е оборудван с 3,6-литров утин-турбо V6 двигател с 560 к.с. и 603 Нм въртящ момент. Този седан вдига 100 км/ч от място за 3,9 секунди, а максималната му скорост е 302 км/ч.

fallback
  • #12
    USA ( преди 7 години )
    Kadito e 470 hp ane 560
  • #11
    Русия ( преди 7 години )
    Краварският *** на какво се надяваше?
  • #10
    Анонимен ( преди 7 години )
    Все пак БМВ-то е поне две класи над кадилака и корейското копие. Дори не разбрах каква марка е бялата. На кой ли му пука!
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не знам къде я виждате тази алфа? Аз видях копие на КИА Оптима, БМВ и един кадилак.
  • #8
    смех ( преди 7 години )
    Бах тая алфа , където хване немски нужник-МБ,БМВ ,Алди ,каска-бой,бой ,бой до насиране!!!Американецът го използват просто за да не ги боли вурстаджиите , че пак са наритани!
  • #7
    Нев ( преди 7 години )
    Алфа е много добре, но все пак да не забраяме, че е със 2.9 литров двигател на Ферари, което си е чиста доза адреналин и ДНА на шампиони! Не че искам да омаловажа колко добра е Алфа, но не е чистокръвна! БМВ-то доста добър резултат, докато КАдито му трябват още 2-3 поколения, преди сериозно да започне да играе в тази лига!
  • #6
    qqd ( преди 7 години )
    Новото определение за "премиум" е "даваш 2 пъти повече пари и италианката ти обръща огледалата на пътя"... :))))))
  • #5
    Карам Lexus ( преди 7 години )
    А видяхте ли, че бмв-то е почти с празен резервоар остава да измине 29км а Алфата 394км, та това са към 30-40литра гориво, сами си правете сметката как това влияе за ускорението, въпреки всичко Алфата бие, защото е звяр!
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Коя е алфата? На първата снимка колата в средата е вече остарелия модел на КИА Оптима. Браво на киата!
  • #3
    Xexe ( преди 7 години )
    А бе един съвет от мен ако на една стока не пише Мейд ин Джърмани по добре я подминете!
fallback
Последни