fallback

Най-яките дизели на планетата

Те са се доказали не само на пистата, но и в пустинята

Дизеловите автомобили не са само семейни миниванове, банални кросоувъри или коли, чиято цел е да спестят пари от гориво на собственика си. Има и такива машини, които без проблем могат да се справят дори със суперкола. От някои от тях дори може да ви настръхнат косите. Mercedes-Benz 300TD (W123) Комбито Mercedes-Benz 300TD от 1981 г. (W123), преработено за дрифт, е направено във Финтландия от група ентусиасти ,която се е нарекли Black Smoke Racing. На автомобила е поставен 3,0-литров дизелов „шестак” и доработена 5-степенна автоматична скоростна кутия от E55 AMG. Моторът е получил огромна турбина, механичен компресор и система за впръскване на азот. Резултатът е мощност от над 600 к.с. и максимален въртящ момент от 1000 Нм. На снимките този автомобил е покрит с лепенки на спонсорите, а на видеото по-долу може сами да се убедите в неговите възможности.

Тагове:
fallback
  • #7
    Русия ( преди 7 години )
    Последната е мн хубава.
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Diesel Power!!!Купра, Туарег и R10(R12...) им разказаха играта
  • #5
    Ano ( преди 7 години )
    И амбреажите с лакирани нокти също... Има време де,първо забрани всички камиони до един .Почвай.От София до Барселона като не видя един тир..ще си запаля печката на площада сам.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    ФИНТЛАНДИЯ.....ако се интересувате от редактор- взимам по 20 левчета на статия (статуя, както го наричате вие)
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Всички подобни печки трябва да се забранят със закон. Това е пълна отрова
  • #2
    112 ( преди 7 години )
    Пушека от гумите не се вижда от саждите.
  • #1
    Ano ( преди 7 години )
    А ти колко взе да плюеш по дизела ?Или ей така за спорта плюем? Семки нещо?.. И като плюеш го правиш сам оза една марка, все едн оче само тя прави дизели...барем плюй по дизела като цяло а не насочено..че се разбиора какъв си..
fallback
Последни