fallback

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Двамата работници спряха производството в завода в Мюнхен

Пияни полски работници причиниха щети за милиони евро на компанията BMW, съобщава Bild. Двамата служители решили да използват една от почивките си, но не преценили количеството погълнат алкохол и припаднали. Наложи се е техните колеги да викат „Бърза помощ”.Пристигналите на мястото лекарски екипи установили, че единият от работниците се намира в състояние на „силна алкохолна интоксикация”, докато другият е под въздействие на амфетаминини. Поляците са отговаряли за поставянето на изпускателните системи на автомобилите на поточната линия и невъзможността да изпълняват задълженията си е наложила спирането на конвейра за повече от 40 минути.Според предварителните изчисления, прекратяването на работа на линията е причинило загуби на BMW за около 1 млн. евро. Единият от двамата работници е уволен незабавно и е пратен да се лекуван в клиника, докато вторият засега е само отстранен от длъжноста си.Снимки: BMW 

Тагове:
fallback
  • #18
    Големи умници ( преди 7 години )
    Абе умници, вие давате ли си сметка, че като спре една поточна линия, трябва да спрат маса други свързани с нея. И нали през това време текат заплатите на хората, които нищо не могат да свършат, подготвените елементи стоят и те, нарушаването на подписани доставки струва пари... Какво смятате колко била печалбата от 1 автомобил?
  • #17
    libengazi ( преди 7 години )
    На полети на Аерофлот въобще не се сервира алкохол в икономична класа.
  • #16
    Анонимен ( преди 7 години )
    Поляците, ако не са пиянки и крадци са меки китки. Понякога са и двете.Казват им белите *** на Европа.Повечето се правят на майстори. Ако полски майстор ти влезе в къщата по-добре се прекръсти да не падне след като излезе. Изключително нагли същества са и много често налитат на бой. Само обаче, когато са на групичка. Ако са поединично са големи мишки. Полякините са много дашни, но и много долни и мръсни. Ако сте женени не се занимавайте с тях, че ще ви развалят семейството. Като кърлежи са.
  • #15
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тея двамцата всеки ден са били най-вероятно така. Смятайте какво качество имат немските производители. Като до пиянките поляци, сложиш бай Хасан от Анадола, бай Мехмед от Пакистан и бай Сезгин от пустията и някой друг африканец за цвят ще ви стане ясно какво им е качеството. А колкото за поляците мога само лоши неща да ви кажа. Пият повече от руснаците, макар да казват, че уж руснаците много пиели (скандинавците по статистика пият най-много) и много крадат, скатават се и са мързеливи тарикати.
  • #14
    Анонимен ( преди 7 години )
    Само луд би си купил кола сглобена от пияници! Кой знае какви наркомани завиват гайкте на колелата или по окачването!
  • #13
    2012 ( преди 7 години )
    Колите трябва да ги сглобяват само роботи.Време е за Скайнет !
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ето къде бил проблема с качеството на БМВ- калпавия човешки материал.
  • #11
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не съм бил в Мюнхен или в Полша, но първата ми в живота "пълна програма" ми я направи полякиня на морето.
  • #10
    Анонимен ( преди 7 години )
    Работих в Мюнхен, и в общежитието имаше Поляци, всички с магазини за части в Полша.Пият до припадане, за Полякините няма да говоря........легенди има за тях.
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Днес в един друг сайт за авто новини беше публикуван материал колко печелят от 1 продаден автомобил някои производители! БМВ печели средно по 5 хиляди долара на продадена кола! Вие смятайте, на мен математиката ми е много зле... Плюс това в статията пише, че загубите са за 1 милион евро, може да са потрошили някой робот на поточната линия, а те не са евтини!
fallback
Последни