fallback

BMW показа новото X3 на сняг (Видео)

Кросоувърът ще се появи и в хирбидна модификация

Компанията BMW продължава със зимните изпитания на новото поколение на кросоувъра си Х3. Първи официални снимки на модела бяха направени по време на тестове в Швеция, като производителят публикува и видео.  
От изображенията са вижда, че всъдеходът е получил видоизменена решетка на радиатора, различна задна броня и нова изпускателна система. Автомобилът е изграден на платформата CLAR, заради която е пораснал на размери. В същото време той ще бъде по-лек от своя предшественик.
Промените ще засегнат и салона на кросоувъра. Там е поставен изцяло цифров приборен панел, голям сензорен дисплей на системата iDrive, както и триспицев волан.
В гамата двигатели на новото BMW X3 ще влязат модифицирани агрегати от текущото поколение. Базовата версия ще бъде със задно предаване, а останалите ще разполагат с фирмената система за задвижване на четирите колела xDrive. Предвижда се хибридна модификация, развиваща 252 к.с. Само на електричество тя ще изминава до 40 км, като средният разход ще бъде 2,1 л/100 км.
Тагове: bmw x3
fallback
  • #4
    druglio ( преди 7 години )
    Аз имам х3 е83 фейслифт и един път ходих на язовир йовковци по 2-3 км. каманаци, шубраци и тн. Единствено което стана си надрах колата в клони. Ами втори път не мисля да си го причиня.
  • #3
    fermera ( преди 7 години )
    Аз карам такъв вид кола по черните пътища.Проблема не е в проходимоста а в клоните който дерат колата.Иначе за Х3,Q5,GLC i RRE е голяма измама да ви пробутат такъв модел със 4 цилиндъра.Много пари а не върви.За този клип мога да кажа че ако при включени стабилизиращи системи се държи така не е добре.
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Нормално, хората които карат такива нови Х5 и Х3 нямат работа по-камъните извън пътя. Най-много зимата да преодолеят някоя неизчистена улица и това е. Затова и БМВ прави тези коли с параметри на автомагистрални крузери, а не на офроад машини.
  • #1
    нововнос ( преди 7 години )
    Много са ми забавни рекламите им на 4х4то им, как некви добре изглеждащи, семейни бели хора карат чисто нови х3 и х5 през гори и хълмове по каманаците. Само на реклама съм виждал такива коли за по 100 хиляди лева и нагоре да са извън асфалта. В реалния живот никога не съм виждал такава нова кола извън асфалта. Кого заблуждават?
fallback
Последни