fallback

Собствениците на BMW имат най-голям шанс сред жените

Над 70% от французите са правили секс в автомобил, показва още проучване на Minute Auto

Автомобилното издание Minute Auto публикува резултатите от собствено изследване, според което 76% от французите са правили секс в автомобил. В анкетата участвали 705 мъже и 753 жени.87% от анкетираните заявили, че са се целували в автомобил, а общите резултати показали значимостта на автомобила в евентуалното осъществяване на сексуален контакт. Така например, според резултатите от теста, жените често съдят мъжете по техния автомобил - 82% от респондентите от женски пол твърдят, че има по-голяма вероятност да се впечатлят от партньор с красив автомобил.74% от мъжете също признават, че оценяват партньора си по неговия автомобил. От Minute Auto поясняват, че 88% от жените избягват собствениците на тунинговани автомобили, а част от проекта на изданието включва и създаването на списък с най-“сексуалните“ автомобилни марки.Според данните от проучването, собствениците на автомобил от марката BMW имат най-голям шанс на съблазнят жена. На второ място са притежателите на Mercedes-Benz, а на трето – тези на Audi. Интересното в случая е, че марките Aston Martin и Ferrari заемат по-задни позиции на четвърто и пето място. 

Тагове:
fallback
  • #18
    Анонимен ( преди 7 години )
    Какъв малшанс за жените тогава, защото собсвениците на БМВ са гейове в 99,9% от случаите! Не разбрахте ли, че има само една марка на този свят- Мерцедес! Всичко друго е компромис!Ersatz! Но, няма лошо да си втълпявате в дрънкалките на раменете си разни глупости от измислени статии!
  • #17
    Prisoner ( преди 7 години )
    e46 a v pandizpalac kak beshe ?
  • #16
    е46 ( преди 7 години )
    Колко съм минал просто нямате си на представа.Чак вече не ми става и почва да ми омръзва.Имаше период на седмица да го правя с 8-9 различни.А тойотаджийте с жена не са лягали никога.Само като видят китката на дебелата магазинерка стават като бикове ама и тя нема им върже
  • #15
    Радев ( преди 7 години )
    На мен пък най-ми е връзвало в Киа :)
  • #14
    БНВ ( преди 7 години )
    Вика, че бил с 2 в е30ката на св. Валентин - Вероника и Веселина.
  • #13
    Italian Stallion ( преди 7 години )
    Bambinata na snimkata e predpochela pichaga s Lotus Elise S . Dreme mi za nekvi p.....rasi s BMW . Vsichki klekat pred Mercedes !
  • #12
    BMW Club BG ( преди 7 години )
    Тая марка е за истински мъже нямаме духалки само раасови коне : )
  • #11
    Bmw435i ( преди 7 години )
    A koito kara toyotka devstven 6te si umre.muhaahhahhahahhaaahaahaahaaah
  • #10
    112 ( преди 7 години )
    Една жена не може да оцени технологичен шедьовър и затова избира посредствен автомобил но с красив дизайн.
  • #9
    Клошар ( преди 7 години )
    Приказвайте си, ама тоя на снимката съм аз!
fallback
Последни