fallback

Карък на годината – Honda Civic отнесе 7 различни удара за час (ВИДЕО)

Само един от агресорите остана на местопроизшествието

Украински собственик на Honda Civic спокойно може да претендира за званието „Карък на годината”, след като автомобилът му понесе 7 удара от други превозни средства само за час. Видео с произшествията бе записано от охранителна камера, след което бе качено в YouTube. В оставената край пътя Honda последоватено се врязаха Toyota Corolla, две Daewoo Lanos, Peugeot 107, Honda Civic, Toyota Avensis и Volkswagen Caddy. Шестима от собствениците на тези коли напуснаха мястото на произшествието, като само водачът на Caddy спря да огледа щетите.

Тагове:
fallback
  • #9
    Охо Бохо ( преди 7 години )
    А дали това не е постановка? Не се вижда регистрационния номер на паркиралия автомобил.
  • #8
    Honda Fan ( преди 7 години )
    Хонда или не, това си е малоумно паркиране и не виждам какво друго може да се очаква предвид факта, че е спрял на коловоза... А и като гледам в какво състояние е Сивика, явно шофьора си е "майстор". Както някой каза по-надолу, едва ли ще паркира пак на коловоз... :)
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ха, шофьора от Кадито си няма представа, че преди него други 6 коли са нацелили Сивика, слиза гледа си леко ужуленото Кади, гледа че Сивика, че е помлян от цялата лява страна и си казва, олеее тия японски коли от стониол ли ги правят? На Кадито ламарината едва е натисната а Сивика помлян и то от предния до задния калник, вратите една педя хлътнали в купето. И доволен заключва, добре че си взех здрава немска машина. Иначе като гледам предна и задна броня, Сивика е страдал още преди тази серия.
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    На 1:35 мин. едно Ауди 100 си мина двете коли без да се занесе,без да се хлъзна,като танк.Бем ти Хондата,бем ти Фаувето,Ауди куатро е истината.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Така като я гледам, тези удари са й най-малкия проблемП.С.И там водачите на ФВ са най-добронамерени и интелигентни, само този с ФВ спря за да огледа. Вероятно е останал учуден от боите натрупали се по вратата
  • #4
    Облечен фаджия ( преди 7 години )
    Като не знае къде да паркира...
  • #3
    много жалко! ( преди 7 години )
    За другите автомобили. За сенокосачката все тая. Може след ударите да е станала по-красива!
  • #2
    ... ( преди 7 години )
    Убеден съм, че повече там няма да спира.Ако не е *** де, за което вече не съм убеден...
  • #1
    Bmw435i ( преди 7 години )
    BRAVO TAKA TRIABVA DA SE OTNASIAME S VSIAKA KONDA NA PATI.PODRITVA6 I BIAGA6
fallback
Последни