fallback

Alfa обяви цената на Stelvio First Edition

Първият кросоувър на италианците вече може да се поръчва на Апенините

Alfa Romeo Stelvio First Edition може и да не е толкова бляскав колкото версията Quadrifoglio, която дебютира на салона в Лос Анжелис миналата година, но е по-евтин. В Европа цената на First Edition на дългоочаквания италиански кросоувър ще е 57 300 евро. Какво ще получат клиентите срещу парите си? На първо място италиански стил, както и темпераментен 2-литров 4-цилиндров бензинов турбо мотор с мощност 280 конски сили. Двигателят работи заедно с 8-степенен автоматик, а компанията предлага и системата Q4 за задвижване на четирите колела. First Edition ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,7 секунди. Тази версия на Stelvio ще се предлага с 20-инчови лети джанти с пет лъча, биксенонови фарове и глезотии като осветяване на дръжките на вратите, а в интериора властва черната кожа и дървените апликации. От Alfa Romeo твърдят, че техният SUV е „най-добрият в класа по отношение на сцеплението и стабилността в завоите”. Смела заявка, която предстои да бъде доказана. В Италия вече може да правят поръчки за First Edition, скоро това ще важи за останалата част на Европа и САЩ, където се предполага, че цената на колата ще е над 70 000 долара.

fallback
  • #22
    om ( преди 7 години )
    много хубаво са я нарисували,но недоумявам защо никой не се е сетил от дизайнерите, че отпред се слага регистрационен номер така като гледам единствения шанс е зад предното панорамно стъкло като насписа Превоз за собствена сметка :)
  • #21
    Отлично3 ( преди 7 години )
    Не бе, душко. Инфинити ще завоюва нови пазарни победи и ще свие дяла на Ауди в луксозния X сегмент. Виж им растежа на Инфинити. Алфа отдавна работят в/у СУВ, вложили са много. Нормално е да искат да го наложат в по-горен сегмент. Нека БМВ имат реална конкОренция.
  • #20
    Альооо!! ( преди 7 години )
    щом за една чиКИА вече ще искат около 110-120к лв, то тази АЛФА има в пъти повече достойнства за цената си!а и як исторически имидж също така.
  • #19
    Анонимен ( преди 7 години )
    57 000 евро за Алфа?! Тези сериозно са си повчрвали!
  • #18
    Отлично2 ( преди 7 години )
    Сега погледнах новото Инфинити, наистина впечатляващо е. Но тук проблемите са по-скоро за Ауди, а не за Алфа, която си е марка за колекционери и ценители.Ауди Q5 ще страда откъм продажби. БМВ не ги виждам изобщо с този архаичен дизайн.
  • #17
    фермера ( преди 7 години )
    Много закъснял модел.Нищо ново като дизайн и технология.Като се има впредвид че това е първият им СУВ,аз очаквам да има и някой сервизни акции.Качеството също е под въпрос,а другите въобще не чакат.Погледнете новия модел на INFINITI QX50 който показаха в Детройт-нов бензинов мотор с променлива компресия,автономно управление ПРОПИЛОТ и нов интериор който е по съвременен от на ФИАТ и дори няма дръжки няа вратите.Едвам ли ще има голям успех.
  • #16
    Отлично ( преди 7 години )
    Дизайнерите са се справили прекрасно.Колата си е достоеен претендент с/у Инфинити QX70, MB GLC, BMW X4 и други.Цената си е ангажираща, факт, но има и сериозен потенциал да дръпне продажби от гореспоменатите. Да видим дали финансовипребломи при Фиат няма да забавят възхода.
  • #15
    Budinov ( преди 7 години )
    До анономен.Да не би като никой не ги купува да са фалирали.Да ама не.Те взеха че купиха половината американско автомобилостроене.Аа такива фалирали марки,немски при това как да ки коментираме.Каква е причината Волсбург(разбирай държавата германия) да изкупи порше,ауди.ламбо и тн.Ако си умен ще си отговориш сам.Аз отговора го зная
  • #14
    Do: doc ( преди 7 години )
    как точно реши и разбра че Лексуса е по-добър ? Някога карал ли си го ? Или може би Алфата ?
  • #13
    Enzo ( преди 7 години )
    До bmw435i:Човек, напълно се убедих, че това БМВ 435i, дето си го купил, някак напълно случайно е попаднало у теб и този избор е болезнено очевидно, че няма нищо общо с познанията ти за автомобили. Този гнусен кош, дето си го купил и си внушаваш, че представлява някаква кола - Range Rover Evoque - първо е класическа кифленска кола (обзалагам се, че си страшна карикатура в него), а отделно, във всяко отношение, е едно недоразумение, което безумно те издава какъв леймър си. Само жалко за БМВ-то!
fallback
Последни