fallback

Живеем във фантастично време: шефът на Peugeot пред "Колела"

Бихме могли да пуснем 10 електромобила още днес. Но целта е цената и издръжката им да устройват клиентите

"Ефектът Таварес", възкликна The Financial Times, след като групата PSA Peugeot Citroen още в първата година под ръководството на новия си шеф отчете рекордна печалба. Привлеченият от Renault Карлос Таварес оряза разходите, намали моделната гама и очерта нова стратегия за развитие, наречена Push to Pass - натисни, за да изпревариш. Част от тази стратегия бе и подмяната на ръководствата на двете компании. Най-актуалната рокада е в Peugeot, където от септември има нов главен изпълнителен директор: Жан-Филип Емпарато, човек с над четвърт век стаж в групата, който даде първото си интервю за чуждестранна медия именно за "Колела".

Тагове: peugeot ceo
fallback
  • #5
    Пепи ( преди 7 години )
    Още малко и жените трябва да споделяме.Днеска ти я клатиш - утре съседа ти я клати,вдругиден - колегата.А само ти плащаш сметките и.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Немалко хора смятат, че с тях ще се промени самият начин, по който ползваме автомобилите - наемане и споделяне, вместо притежаване. "Я се скрийте бе, част от тръпката на автомобила е да го притежаваш.
  • #3
    razgradski pop ( преди 7 години )
    тази фирма не се управлява успешно...на два пъти бяха на път да фалират и на два пъти ги спаси държавата...в момента са също на ръба на пропастта и единствената надежда е новото 3008...
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    САМО VAG НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИ НИКАКЪВ ЕЛ.АВТОМ.МОГАТ САМО TDI да правят.
  • #1
    пена ( преди 7 години )
    "Бихме могли да пуснем 10 електромобила още днес. Но целта е цената и издръжката им да устройват клиентите" - ако продължим тая мисъл още малко, дори и производител на краставици би могъл да произвежда автомобили ако цената не беше фактор. Толкова за френската автомобилна индустрия...
fallback
Последни