fallback

Skoda обеща хибриден Superb през 2019

До десетилетие чехите вече ще имат гама от 5 екологични модела

През 2019 година Skoda ще представи плъг-ин хибридна версия на най-големия си модел Superb, съобщи Automobilwoche, като цитира представител на компанията. 

Хибридната техника за Superb идва оj Passat GTE на Volkswagen, на борда на който има 4-цилиндров бензинов двигател с турбо и електромотор. От Skoda вече обявиха, че до 2025 година чешката компания ще предлага 5 модела с хибридно и електрическо задвижване. 

Тагове: skoda skoda superb
fallback
  • #6
    olo ( преди 7 години )
    Следната мисъл - нещо което работи не са бута. Та Шкода взема тези неща дето работят, а останалите гъзари нека да тестват най-новите технологии. Няам време :)
  • #5
    nmvmvhh ( преди 7 години )
    за шкода пишат простотии най-вече тези които я нямат . имам октавия от 2009 дизел .до сега освен да сменям масло и консумативи друго не съм правил. пак ще си купя шкода
  • #4
    ttt ( преди 7 години )
    "Toyota ще плати 3,4 млрд. долара за компенсация на 1,5 млн. собственици на ръждиви всъдеходи след споразумение със съда в Лос Анджелис. Японския производител бе обвинен, че продава машини без адекватна защита срещу ръжда, които в резултат корозират преждевременно.Компанията ще трябва да обезщети купувачите на Tacoma, произведени между 2005 и 2010 г., Tundra в периода 2007-2008 г. и Sequoia от 2005 до 2008 г."
  • #3
    до: Шони ( преди 7 години )
    Шкода е бюджетна марка с остаряла техника от ВАГ.Абсолютно невежество и профанщина е да сравняваш малка фалирала фирма с най-големият производител в света с най-надеждни автомобили, какъвто е Тойота.Ако искаш да не изглеждаш чак толкова глупаво сравнявай Шкода с Дачия, Тата, Лада. От една черга са.
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Те са го написали:Хибридната техника за Superb идва оj Passat GTE на Volkswagen, на борда на който има 4-цилиндров бензинов двигател с турбо и електромотор. От Skoda вече обявиха, че до 2025 година чешката компания ще предлага 5 модела с хибридно и електрическо задвижване. Значи след 3 години ще успеят да вземат от Пасатора хибридно задвижване, което все още не е начертожната дъска и ще има пак ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ както обичат да обещават. Жалка работа са тея. Отричаха хибридите, а сегаще правят.
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    Нека някой да изчисли с колко години са изостанали от японците!!! Към 30 години след японеца.Е пак добре,вместо да се излагат с анти-хибриди като фолксваген,откъдето всъщност ще вземат и техниката за този така наречен от тях хибрид. Хахаха нали нямаше смисъл от хибриди.Я по-добре да си правят фабиите,хибриди прави Тойота.
fallback
Последни