fallback

Ferrari кръщава модел на Михаел Шумахер

Компанията отбелязва 70 години откакто произвежда автомобили

Един от петте специални модела, с които Ferrari ще отбележи 70-я си юбилей, ще носи името на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер. Информацията се появи в няколко италиански медии и в Auto Bild, но още не е официално потвърдена от Скудерията. 

 

Компанията планира 350 „специални” коли – по 70 от всеки един от петте модела, които са в производство в момента. Засега се знае също така, че един от моделите ще бъде кръстен на холивудския актьор Стивън Маккуин. 

Тагове: ferrari 488 gtb
fallback
  • #4
    ОПС ( преди 7 години )
    Който е фен и е запознат с историята на пилота може да изрази признателноста си по съвсем различни начини. Тук става въпрос за пари.
  • #3
    явд ( преди 7 години )
    Всички изброени от теб личности не са приковани на смъртно легло -това имам в предвид,че са избързали .Не съм хейт,а истински фен на Шумито и ме боли.
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Carlos Sainz Edition на Тойота Селика да не би да е кръстена на мъртъв човек?! Статуята на Майкъл Джордън пред Unated Center да не би да е на мъртъв човек? Нужно ли е някой да е мъртав за да изразиш признателност към постиженията му?!?! Или просто си си хейтърче!!!
  • #1
    5 ( преди 7 години )
    Бързате да печелите .Не е ли малко рано да се кръщават коли....с имена на живи хора. Кофти ми ,е все едно е умрял.
fallback
Последни