fallback

10 правила, когато избирате кола

Когато тествате, изключете радиото, не обсъждайте цената и непременно идете до някой супермаркет

Тагове:
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 7 години )
    Търговец да седне да прави тест драйв с вас ми се струва невъзможно. Просто няма начин, освен, ако търговията му не върви, има много свободно време или не ви продават някой скъп, бутиков модел. За нови коли говоря от представителствата на марката. За стари от автокъща, нещата са съвсем различни. Ходенето до супермаркета е тъпотия, защото пазаруването ще ви отнеме от времето за тест драйв и реално вие ще пазарувате, товарите и разтоварвате купеното и няма да карате,а целта на теста е да каране.
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дори докато тече нормален тест драйв от 30-тина мин ако стане птп и оня си плюе на петите и обяснявай че сестра ти не е камила защото нямаш сестра. А и тарикати бол дето се чудят какъв саботаж да направят през това време да се разтропа нещо за да смъкнеш цената.
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Най-малкото няма законова основа на базата на която можем да дадем колата на непознат - това че се е подписал на едно листче пред теб че взима колата нищо не значи. Може банка да обере, човек да сгази, да потроши колата. Цялата отговорност си остава в теб. Трябва да подаваш граждански иск срещу него и да доказваш че той е виновен. А той винаги може да каже ми откраднаха я докато е при мен.
  • #5
    зиодавач на коли ( преди 7 години )
    До Дрегерама защо мислиш,че ти си единственият събрал 2000 лв и търсещ нова кола????Никога няма да дам автомобил на някой да го кара 2 дни,че да реши дали му харесва..и повярвай ми продавам достатъчно коли,,,ти си от хората събрали 1500 лв и изтеглили кредит за още 5000 и очакват ,че това е невероятна сума и можеш да си купиш нова кола...ДА...АМА...НЕза 5000 кола на 10-12 години със достатъчно забележки за възрастта ситази статия е писанана за едни други страни и определено за нови коли
  • #4
    д-р Дрегер ( преди 7 години )
    Ако не му се чака да тествам колата да ходи да я продава на някой друг, аз не бързам да се отърва от парите си.
  • #3
    GTE ( преди 7 години )
    Статията е за САЩ и Канада, но за България много от нещата са направо неприложими
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Кой ще ни чака да ходим да си пазаруваме. Освен това като отвориш багажника се вижда колко място има. Ако не ти е първа кола ще знаеш колко ти трябва. Те автокъщите (и за нови и за внос) работят до 22:00 за да можеш да дочакаш тъмното. Единственият дилър който съм чувал да дава двудневен тест драйв е единия на Дачия (едва ли е няма и други но не вярвам да са много). А пък за втора ръка как пък ще я дадат. В общи линии оригиналната статия сигурно е била за нова кола но е куцо адаптирана
  • #1
    e46 ( преди 7 години )
    11. Ако сте отегчен от живота провинциалист без вкус и пари и човек на който не му пука какво кара вземете си японски дрънкалник12. Ако искате яка кола която да е надеждна бърза практична и красива и да и се лепят женските вземете си НЕМСКА кола.
fallback
Последни