fallback

BMW X3 преминава на ток

Електрическата версия на модела ще дебютира през 2020 г.

Кросовърът BMW X3 ще се появи в модификация с изцяло електрическо задвижване. Това обяви шефът на баварската марка Харалд Крюгер, цитиран от Bloomberg.По думите на топ мениджъра електрическата версия на всъдехода ще се предлага на конкурентна цена и ще разполага с внушителен пробег, като ще бъде готова да излезе на пазара през 2020 г. Тя ще стане четвъртият електрически модел от новото семейство на баварците – „I”, в което ще влязат още версии на BMW 3-Series, BMW X4 и хечбекът MINI.Първите електромобили на марката BMW ще се появят още през 2018 г. Тяхното излизане на пазара е обусловено от желанието на шефовете на концерна да се преборят за клиенти в сегмента с компаниите Tesla Motors, Jaguar, Audi и Mercedes-Benz.В момента в гамата на BMW има само един напълно електрически модел - i3. Той е оборудван с електромотор, развиващ 170 к.с. и комплект акумулатори с капацитет 33 кВт/ч. Хечбекът ускорява от 0 до 100 кч/ч з 7,3 секунди, а максималната му скорост е ограничена на 150 км/ч. При напълно заредени батерии BMW i3 може да измине до 300 км. Налична е и версия с допълнителен бензинов генератор. Снимка: BMW 

Тагове: bmw x3
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Супер изненадан бях, когато се возих впредпоследния модел Х5. Отвратителна возия, дори не знам с какво да я сравня. Х3 пак предпоследно, доста по-добре от Х5, но в никъкъв случай не е нещо впечатляващо, интериора скръбен и катоматериали и като дизайн. Никога не бих се спрял на нито една от двете. За тези пари има доста приятни автомобили от други производители.
  • #4
    . ( преди 7 години )
    Я кажете,какви коли карате бе момчета...
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    немска талига радост и бизнес за сервизите по света
  • #2
    м ( преди 7 години )
    да изглежда *** както гордия и собственик
  • #1
    БМВ ( преди 7 години )
    Как някой може да харесва дизайна на тази барака създадена за селски бедни тарикатчета трагикомедия плюя на марката като я видя на пътя се обръщам настрани за да не драйфам, имала бъбреци на решетката сложете и простата на следващия модел ***!
fallback
Последни