fallback

Jaguar потвърди комбито XF

Ще има и спортна версия – конкурент на Audi RS6

Представител на компанията Jaguar обяви, че второто поколение на модела XF Sportbrake ще се появи най-късно в края на 2017 г. Най-вероятно премиерата на комбито, чиято първа генерация се произвеждаше през периода 2012-2016 г., ще се състои по време на есенния автосалон във Франкфурт.Модификацията ще бъде построена на базата на новия седан XF. Задната част на комбито обаче ще бъде в стила на неговия предшественик. Багажникът ще може да побира 600 литра, а при свалени задни седалки обемът му ще достигне 1700 литра.Двигателите си XF Sportbrake също ще бъдат взаимствани от седана. Това са 2,0-литров мотори с 4 цилиндъра и 3,0-литрови V6. Със сигурност ще има и версия SVR, разработена от подразделението Special Vehicle Operations, като тя ще трябва да се пребори за клиенти с Audi RS6.По-рано тази година главният дизайнер на Jaguar – Йън Калъм, бе загатнал, че в компанията имат намерение да спрат производството на комбито XF. Сега обаче именно той разкри, че не е бил разбран правилно. В случая той е имал предвид, че по-малкият седан – XE, няма да получи модификация Sportbrake.Снимка: Autocar

Тагове: jaguar xf
fallback
  • #5
    Гадъ ( преди 7 години )
    Хахах, явно търсейки в тълковния речник си объркал нещо ... комерсиализация, унификация и тотално обезличаване ... това му лепвам на тоя глокник.
  • #4
    Станчев ( преди 7 години )
    Нарича се прогрес...
  • #3
    Гад ( преди 7 години )
    Ягуар ... класика ... вече само като име ... до сега не можех да съчетая дизел със Ягуар, Порше и т.н. ... а сега и комбита!От 2017-та очаквайте с ФАБРИЧНА МЕТАН УРЕДБА или LPG ахахаха (което всъщност не е лоша идея)
  • #2
    Xexe ( преди 7 години )
    Suglasen sum produljava padenieto na germantsite!
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    Падението продължава...
fallback
Последни