fallback

АвтоВАЗ показа интериора на Lada XCODE

Концептуалният модел ще дебютира на автосалона в Москва

Най-големият руски производител - АвтоВАЗ, публикува снимка на интериора на нов концептуален модел на Lada, който ще дебютира пред публика по време на международното изложение в Москва. Изложбата ще бъде открита през последната седмица на август. Снимката на салона бе публикувана в една от руските социални мрежи. Там по-рано се появи и компютърно изображение на самия автомобил, който по информация на местните медии ще носи името XCODE. Очаква се машината да се превърне в предшественик на серийния вариант на хечбека Lada XRay. За това намеква присъствието на буквата X в названието на концептуалния модел.Твърди се също, че новият автомобил ще получи система за задвижване на четирите колела, увеличен пътен просвет, както и защита на каросерията. Задвижването на серийния вариант на машината ще бъде поверено на нов бензинов двигател на АвтоВАЗ, чиито характеристики засега не се съобщават.На автосалона в Москва освен XCODE ще бъдат показани още 5 концептуални модела, дело на АвтоВАЗ.Снимки: АвтоВАЗ

Тагове: lada xcode
fallback
  • #11
    Анонимен ( преди 7 години )
    Нека позная, 5-те ще са този хеч (Сандеро Степуей), седанче (Логан), още един хеч (Сандеро), някакво квазимодо джипче (Дъстер)и баничарка една. Също като ВАГ - рено за всеки джоб, а руснаците просълзени от патриотично чувство. Браво! :)))
  • #10
    zoltan ( преди 7 години )
    хм ... къде видяхте снимка? това са 3D рендери :)
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Рено вдигнаха Нисан на крака, Самсунг Моторс на крака, Дачия на крака, сега следва Лада.
  • #8
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много е хубаво, поне това ще е сделано в Русия , а не като американските "Произведено в Мехико" !
  • #7
    Xexe ( преди 7 години )
    Te sa go napravili tova e Dacia s promenen dizain!Vsichko idva ot Renault-Nissan a Dacia dori v Germaniq i Angliq se karat i to uspeshno!
  • #6
    Ли Якока ( преди 7 години )
    Заливат ни само с компютърно-генерирани снимки, че са по-евтини. Имидж така не се гради. Направете нещо което си заслужава, да се види по улиците и не е калашников
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Доста добре изглежда. Браво на руснаците!
  • #4
    Xexe ( преди 7 години )
    Dacia ma sa nai-prodavanite v BG!Nali se seshtash che Mercedes gi bo.i fara kolko 124-ki 10-ta ruka ima v Bulgariq!Vseki se interesuva da prodava novi koli a Dacia sa lideri!Fakt!
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Жалка страна е русия, толкова голяма, толкова богата на ресурси и хора, а толкова години само конглокенция на Дачия успяват да направят.
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Все показват нови модели а серийното производство къде е?
fallback
Последни