fallback

Porsche пуска орязани Cayman и Boxster

Новите версии с по-ниски мощност и цена ще се предлагат в Китай

fallback
  • #5
    v-1 ( преди 7 години )
    САмо едно ще ви кажа, че във ВАГ концерна, контолният пакет акции се държи от Порше!И това е факт, а от там следва, че те имат и най-голяма тежест при взимането на решенията в концерна.
  • #4
    VW ( преди 7 години )
    Не им обяснявай ZAZ. Те само едно си знаят. Вечер вият срещу луната, как слънцето светело по-силно. *** човечец от Порше не разбира.
  • #3
    ZAZ ( преди 7 години )
    Ами явно това е правилната тактика на концерна. Който плаща той поръчва музиката. Ако на пазара ще върви порше с двигател на голф 1,6 ще го направят. Всичко е бизнес - няма място за чуства и емоции. ФВ спаси някои от тези марки от абсолютен фалит, отдавна щяха да бъдат забравени....
  • #2
    Striker ( преди 7 години )
    Втръсна ми да го казвам, но ВАГ-ин до каквото се докопа го *** тотално и всичко става Гоуф, Гоуем Гоуф и т.н. Съсипаха всички марки, като се започне от Порше, Бентли, Ламбо...нямам думи.
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    Отдавна го повтарям и пак ще го кажа, че ВАГ превръщат всичко в ширпотреба. Все едно отиваш в луксозен ресторант и единственото в менюто е кетчуп и вурстове. Това е ВАГ. Порше бяха икона в автомобилостроенето а сега са ширпотреба. Същото го правят и с Ламборджини и др. марки. Обезличаване от всякъде на Порше за съжаление.
fallback
Последни