fallback

Genesis G80 - вече официално

Вторият модел от луксозната линия на Hyundai вече е на пазара

Тагове: hyndai genesis g80
fallback
  • #13
    Стоев ( преди 7 години )
    То това си е досегашния "Дженезис" само че вече се води G80. В "Инд комерс" имаше един такъв - бяха му намалили цената с 10%, че 6 месеца не могли да го продадат. Колегите по-долу грешат, че го сравняват с А8 и Ес-клас. Този модел е в по-ниския клас при А6 и петицата, но е с около 300 кг по-тежък и дава свиреп разход от 18/100 градско. В по-горния се позиционира "Дженезис" G90, който в момента се предлага само в САЩ и Азия и не се знае дали въобще ще стигне до Европа.
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мерцауди 7-*** серия са сголбили тези.
  • #11
    Анонимен ( преди 7 години )
    "А8 е престиж, класа и премиум" може би в чужбина, тук... това е 10-15-20 годишната кола на профанизираната и безполезна *** в България, знаете ги - сако върху тениска , татуси по врата, походката на шпиц, образование - не, професия обикновено неустановена + бояджии, тенекеджии, охранители в петоразрядна дискотека. А да и голямата гордост - половината имат 2 секундно участие в поне един поп-фолк клип. И да, ред сълзи ред сополи по "Васко" и "Жоро" все едно са им били най-близкия приятел
  • #10
    Triforce ( преди 7 години )
    В цяла Европа карат нови коли, но всеки много добре си прави сметката за разхода на гориво, данъците и разходите. Затова ако помислиш внимателно ще установиш, че не всеки иска 400 коня, при условие, че кара културно. Може и 250 коня да е колата и пак да върви много добре. И може и да е дизел, да. Или хибрид. Варианти има. Ето - стигнахме до предлагането - Хюндай предлагат много ограничена гама. Според мен оттам ида проблема.
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    До Triforce:Който купува такава кола, разхода му е последна грижа. Все пак тук говорим за представителни автомобили. Ама като гледам май няма проблем да му се боцне една газова уредба и тогава нещата заспиват (по нашенски)
  • #8
    Triforce ( преди 7 години )
    Супер си е колицата!Жалко, обаче, че нямат 3.6 дизел с 4х4. Дано поне пуснат хибрид под 4 литра, да може колата да гори нормално, защото съм 100% сигурен, че някои хора не биха си я купили не заради марката, ами заради разхода на гориво, данъците и т.н. 100% съм убеден в това!
  • #7
    малии ( преди 7 години )
    Найстина луксозно такси,в катуна го чакат с нетърпение.
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    А8 e прекрасен автомобил но... в класа на Пасат.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Въобще не споменавайте кАлуди, те не са в този клас въобще. Сигурен съм че този Хюндай, ще е доста по-качествен от А8.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тоя пък... къде видя класа в Ауди? Те продават най-евтино в луксозния клас - класата струва пари.
fallback
Последни