fallback

Ето го серийният пикап на Renault

Моделът Alaskan е изграден на базата на Nissan Navara

Първи снимки на серийната версия на пикапа със средни размери на марката Renault бяха публикувани от изданието Autoevolution. Концептуалният модел с името Alaskan дебютира още през декември миналата година.Ако се съди по изображенията, които са направени в един от заводите на Renault, серийният Alaskan напълно ще съхрани предната част на концепта. Като цяло дизайнът на машината ще бъде изпълнен в стила на последните модели на френската марка, но същевременно силуетът му ще повтаря този на Nissan Navara, на чиято платформа е изграден. По подобен начин ше изглежда и първият пикап на Mercedes-Benz, който ще се появи до края на годинатаВ гамата двигатели на Renault Alaskan на първо време ще влязат турбодизелови мотори с обем 1,6 литра, развиващи 135 и 165 к.с. Пикапът ще бъде достъпен както със задно предаване, така и със система за задвижване на четерите колела. Освен версията с двойна кабина, която е показана на снимките, ще има и такава с единична.Официалната премиера на серийния Renault Alaskan ще се състои на 30 юни, а продажбите ще стартират в началото на 2017 г.Снимки: Autoevolution, Renault 

Тагове: renault alaskan
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Предполагам защото не трябва да се конкyрира с Navara и рено ни биха искали да продават на клиентите си допотопни двигатели - оставят дървените технологии за почитателите на японското.
  • #5
    The N-Man ( преди 7 години )
    Ако ще на базата на Навара, то защо не са му сложили същият двигател 2.3? Тая кола май е към 2 тона...
  • #4
    razgradski pop ( преди 7 години )
    на базата на Навара ли...това е абсолютен copy-paste...
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Работна машина - не паркетно SUV, а двигателчето 1.6!
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много убав!
  • #1
    Кико ( преди 7 години )
    Еееех, какво ли не се прави само и само да се завладее по-голям пазарен дял. Иначе не се сещам за друг подобен с двигател под 2 литра.
fallback
Последни