fallback

Новият Renault Koleos пристига в Европа

Кросовърът ще се предлага на 80 пазара по света

Тагове: renault koleos
fallback
  • #8
    М ( преди 7 години )
    А, бе "Баджанак" много сигурно ги твориш приказките за още след 5х.км.,аз я карам от нова и е на 180х.км. близо и нямам проблеми с тракане и хлопане.Всичко майка е от поддръжка и манталитет на шофиране и познаване и пазене на автомобила,както и полагане на грижи.Иначе и танк да ти дадат ще го сломиш за 2000км.
  • #7
    Баджанака до шурея ( преди 8 години )
    каква акция те гони от рено бе!? че те ако правеха акции то живо рено по пътя нямаше да срещнеш! ако беше така откъде пари за многобройните адвокатски, консултантски и тем подобни държавни търтеи дето им защитават "интересите" при поредния рено-сакатлък!а шурето каза, че тропането, скърцането и др. подобни рено-екстри се появяват още след 5-6 хил. км.
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    Честно да ти кажа, шурето си взе преди 7 години чисто нов Гранд Сценник, много приятен автомобил и за 7 години му навъртя 150000км. и като говорим за коли, шурето ми каза Реното бе перфектно до 100000км. сега не че имам каза проблеми, но се появиха вибрации, тракания, пукания в купето. Колата си върви, но каза вече дрънчи от всякъде, явно каза за това са и сложили гаранция 100К километра, колата е пазена и обслужвана само в сервиза на Рено и никога не е удряна.
  • #5
    888888 ( преди 8 години )
    Красив!! Когато става въпрос за нов автомобил(до 5год), колата е супер. Това, че ние караме кочини на 15+ години си е наш проблем!
  • #4
    куку-вец ( преди 8 години )
    то че от рено се напъват постоянно е така,но:- напъват се за коли - получават се кочини пълни с дефекти;- напънали се за диамант - получило се е нещо, дето можеш да видиш в гащите на жена, и т.н.
  • #3
    ку-ку ( преди 8 години )
    Дошо, емблемата на Рено е обработен полиран диамант. Ти и другите фройдисти-разбирачи в Абсурдистан, няма да е лошо да се образовате малко.
  • #2
    Дошо ( преди 8 години )
    С техника на Нисан и производство в Корея може и да направи някоя и друга продажба.Задължително обаче трябва да се махне онова женското на капака!
  • #1
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Edno goliamo brvo Tova e SUV ot Reno koito opredeleno dori z bih karal s kef.Dano ima i sistemata zaviva6ti zadni kolela
fallback
Последни