fallback

Проблеми с безопасността отлагат Alfa Romeo Giulia

Седанът на италианците се провалил на вътрешен краш-тест

Тагове: alfa romeo giulia
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 8 години )
    Малолитражките с предно повече им се отдават на Алфа - там няма забавяния, защото просто сменят емблемата от фиат на алфа.
  • #7
    FastDriver ( преди 8 години )
    Ситуацията във Ферари също е показателна. Компанията стана "независима", излезе на борсата и започна експанзия с нови модели. Тези промени струваха "главата" на Ди Монтедземоло, който искаше да запази марката ексклузивна и в ограничен тираж за сметка на по-високи цени.Обаче акционерите искат още повече, а това се постига с големи проценти растеж, съответно нови и по достъпни модели. Справка Ламборгини.
  • #6
    FastDriver ( преди 8 години )
    Не знам на кой не му стана ясно, че всички тези планове за развитие на марката са част от една голяма борсова спекулация на Маркионе. Просто прави компанията "развиваща се", като разчита на легендарното и име.Така добавя стойност на акциите, което прави акционерите щастливи за определен момент,а на него носи бонуси за растеж. Тази кола или която и да е друга Алфа, няма да стигне до пазара. Просто пари за инвестиции реално организиране на производство няма.
  • #5
    thebrainless ( преди 8 години )
    Очевидно си по-информиран от тъпите инжинери от Алфа, пратим им CVто ти, за да те вземат за главен инжинер.
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Сега за да покрият изискванията за безопасност ще добавят още тежест/метал в предницата, което ще доведе до по тежка кола и лош баланс на тежестта между предния и задния мост, което пък ще наложи добавяне на тежест в задната част и в крайна сметка, големите хвалби, че колата е по бързо от м3 ще останат на хартия, а докато пуснат Джулия сигурно ново М3 ще излезе. Следващия път по-скромно преди да ви е излязла колата, че ставате за смях.
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хайде, сега пак го повтори с написано име на сигански - родния ти език! Всъщност писменост нямахте, но пак пробвай!Колкото до Алфата само мога да кажа, че е един от най-красивите автомобили. Това, че се е провалил на вътрешен тест значи, че държат на сигурността и не пущат нещо и после да мислят как да го оправят, като германчетата. Пущат примерно някакъв скапан двигател от камената ера и после търсят софтуер, които да му скрие пушеците.
  • #2
    Георги ( преди 8 години )
    Сега ще има ред сълзи, ред сополи на всички болни Алфари, които десетгодишни 147-ци са винаги по-добри от всичко друго и които погребаха цялата световна автомобилна индустрия, клекнала пред итиалианското чудо. Както, казваше класната ми по история: италианците са повече по романса, песните, танците,модата, архитектурата....:))))
  • #1
    Georgi ( преди 8 години )
    Сега ще има ред сълзи, ред сополи на всички болни Алфари, който десетгодишни 147ци са винаги по-добри от всичко друго и които погребаха цялата световна автомобилна индустрия, клекнала пред итиалианското чудо. Както, казваше класната ми по история: италианците са повече по романса, песните, танците,модата, архитектурата....:))))
fallback
Последни