fallback

Fiesta RS пристига с 250 к.с.

Малкият хот-хеч на Ford ще се появи през 2017 г.

Специалистите от спортното подразделение Ford Performance работят усилено върху Fiesta RS, която ще се появи през 2017 г. Те обещават, че това ще бъде най-екстремният хечбек от сегмент В, съобщава Worldcarfans.Неофициално изображение: WorldcarfansИзданието публикува свое виждане за това как ще изглежда Fiesta RS, като то е направено на основата на снимки на тестови прототип на модела, комбинирани с елементи от по-големия Ford Focus RS.Очаква се Ford Fiesta RS да получи 1,6-литров турбо мотор от семейството EcoBoost, който ще развива мощност от 250 к.с. За сравнение рекордьорът в този клас - Renault Clio RS 220 Trophy, има 220 к.с. Останалите автомобили в тази категория са още по-слаби - Peugeot 208 GTI разчита на символичните 208 к.с, Opel Corsa OPC развива 210 к.с., а Volkswagen Polo GTI с 1,8-литров турбо мотор разполага със 192 к.с.Ускорението от 0 до 100 км/ч при най-екстремната Fiesta ще отнема между 5,5 и 6,0 секунди. Хечбекът ще поучи уникалната трансмисия и диференциал с ограничено приплъзване.

Тагове: ford fiesta rs
fallback
  • #7
    до: az ( преди 8 години )
    Много ясно,че не караш Форд!Ако караше,нямаше да пишеш глупости гледани по ревютата.Ако си изграждаш мнение от ревюта,значи си супер зле.А още по-зле си,когато на базата на тези ревюта правиш някакви заключения,неотговарящи на истината.А обидата ти, че някой бил задръстеняк ще е подмина с насмешка,защото това определение се отнася напълно за теб и никой друг!Погледни се в огледалото друг път,преди да раздаваш квалификации!
  • #6
    az ( преди 8 години )
    Тия пък Форд било. Форд в последните години, особено в класовете за Hot Hatch Фиеста и Фокус са отлични автомобили, ако въобще сте гледали ревюта на Mat Farah и Chris Harris. Задръстеняци. И шреди да ме нападнете ще ви кажа, че не шофирам Форд.
  • #5
    Анонимен ( преди 8 години )
    Терминатора в клас В идва! Браво на Форд! Страхотни модели имат!
  • #4
    Кънчо ( преди 8 години )
    Най-смешното в цялата работа е,че когато излезе Mazda 3 MPS ореваха света,че бил много мощен па требвало да е 4х4 ..Буквално всеки коментар негативен.Колата си беше много добра.
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Махни розовите очила и може да видиш какво представляват Форд!Абсолютни кошове са.Единствено американските модели на марката заслужават внимание. Те нямат нищо общо с европейските недоразумения. Единствения Форд, който бих си купил е Мустанг и Ф150. Всичко останало е шит!Здрави икономични и на добра цена.Май ти живееш в паралелна вселена!Здрав и икономичен Форд няма, а цената им е доста неадекватна спрямо това,което предлагат.Скоро влизал ли си в нов Форд?Гадна пластмаса и дървени седалки
  • #2
    Супер! ( преди 8 години )
    Доста от коментиращите тук явно още живеят в 90-те!Форд правят чудесни автомобили в момента. Особено последните години много дръпнаха напред. Здрави икономични и на добра цена.И спорните им модели са доста добри. Новия Focus ST / RS , Fiesta ST / RS Новия Mustang е абсолютна лудница особено версията GT350R Сега и новия Ford GT който ще излезе ще е нещо невероятно. Няма аналог.
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    Всичко хубаво, но е Форд! Значи нищо не е хубаво, хахаха!Абе нали знаете онази приказка за Форд и сигaнинa? Да знаете, че е вярна!
fallback
Последни