fallback

Toyota увеличава аванса си на върха

Разликата между втория и третия в класирането по продажби обаче се скъсява

Японската марка Toyota убедително води в класацията за продажби на нови автомобили през първите 9 месеца на 2015 г., като за този период е пласирала 6 253 131 нови автомобила, съобщава агенция Focus2move.Снимка: РойтерсНа второ място продължава да бъде марката Volkswagen с 4 786 738 продажби, а на трета позиция е Ford с 4 528 378, като разликата между тези два бранда се скъсява. В първата десетка място са намерили още Hyundai, Nissan, Honda, Chevrolet, Kia, Mercedes и Renault. Само за септември лидер отново e Toyota със 703 167 продажби. Второто място е за Ford с 543 342 реализирани нови превозни средства, а на трето е Volkswagen, чийто резултат за този месец е 540 306 автомобила.Общо за първите 9 месеца в света са продадени 65,7 млн. нови автомобила. Тази цифра е с 1,7% по-висока от показателя за същия период на 2014 г. Увеличението се дължи най-вече на рекордните резултатите на всички северноамерикански пазари – САЩ, Канада и Мексико, както и на ръста на продажбите в Китай. Как са се представили компаниите за същия период вижте ТУК

Тагове:
fallback
  • #13
    анонимен ( преди 8 години )
    Путин, това не е ли ясно!
  • #12
    Анонимен ( преди 8 години )
    Я обясни как Русия скоро щяля да умре! Кой ще е убие?
  • #11
    до Българин от Москв ( преди 8 години )
    Стой си Масква и гледай как ще це превърне в столицата на Московия.Русия скоро ще умре!
  • #10
    Анонимен ( преди 8 години )
    Карали сте чисто нови Фолксвагени, Опели, Мазди и Тойоти и Тойотите са се оказали най-здрави ли?А ти карал ли си ги? Нови ли? Твои ли или на някое приятелче за кратко? А книжка кога ще изкараш? Добре, че са вашите, за да ти плащат нета, че иначе нямаше на кого да се смеем!
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    в момента в който сащ натиснат европа да освободи от мито за автомобилите на другите производители швабите и франсетата са пътници.16546
  • #8
    a7 ( преди 8 години )
    Гошо, ти събери парички за Тойота, пък после обяснявай кой е беден и кой богат.
  • #7
    Гошо ( преди 8 години )
    Браво на Трошльота! Но не е браво, че бедняците по света се увеличават! Защото точно това показва повишените продажби на японската картонена марка!
  • #6
    RRE S3 ( преди 8 години )
    I germancite ot *** Bild i ot tehni4eskite pregledi TUV priznaha nai-zdravite avtomobili v sveta sa Toyota.A prius specialno e tehni4esko syvyr6enstvo!
  • #5
    Това ( преди 8 години )
    Трошльота не беше ли завод за евтин турски амбалаж?
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    ахахахаахахха турски продукт било... китайските вагинетки с асфалт ги забравихме нещо май?
fallback
Последни