fallback

Ford Focus получава кинетичен фейслифт

Новият Ford Kuga носи онова лице, което показва, какво да очакваме от „синия овал” през следващите години от гледна точка на дизайн.

На започващия в четвъртък автосалон във Франкфурт ще бъде представен и фейслифт на основния компактен модел на Ford – Focus. Автомобилът е получил основни черти от дизайна на „по-големия брат” Mondeo. В новия се вид Focus ще се появи на пазара в края на тази година и ще бъде първият автомобил, който ще представи новата екологична технология на Ford ECOnetic за ниски емисии въглероден двуокис. Очаква се новият Focus да изпуска само 115г/км CO2. Екстериорът пък ще представя новата кинетична дизайнерска линия на марката. Алтернатива на ECOnetic-мотора ще бъде турбодизелов двигател с ниво на емисии въглероден двуокис само 120г/км. Моделът ще може да се комбинира с нова скоростна кутия, която функционира по подобен начин на трансмисиите във F1
Тагове:
fallback
  • #1
    Анонимен ( преди 17 години )
    Ако този фейслифт излезе в достъпната ST (Sport Trophy) версия в комбинацията от 2.5 20V моторът с 225 конски сили и новата трансмисия взаимствана от F1 това ще е равно на пазарен бум :)
fallback
Последни