fallback

Големите готвят нови малки автомобили

Малките градски коли стават все по-популярни в условията на растящи цени на горивата и изискванията за ниски вредни емисии.

Докато Toyota и VW ще покажат нови малки модели съвсем скоро и ще видим концепциите им на изложението във Франкфурт, сега и Fiat планира създаването на нов малък модел. Бъдещият малък модел на Fiat ще бъде произвеждан на платформата на Panda и 500 но ще бъде с дължина само 3200 мм, като в същото време ще дава място за четирима пътници, съобщава Automotive News. Ако стигне до серийно производство, този бъдещ малък модел най-вероятно ще замести Seicento. VW планира да произвежда няколко различни версии на бъдещия малък автомобил в три различни региони по света. От своя страна Toyota ще отговори с малък автомобил с предно предаване и 3+1 места, (3 пълноправни седалки и 1 детска).
Тагове:
fallback
  • #2
    J ( преди 17 години )
    FIAT винаги са били силни при конструирането и изработката на малки автомобили, така че предимствата пред Смарт би било редно да са многобройни:)
  • #1
    Asen ( преди 17 години )
    ve4e sum vijdal takuv Fiat 500 i moga da kaja 4e izglejda dosta simpati4no. Sus sigurnost e po-dobur ot koito i da e Smart.
fallback
Последни