fallback

Водородна концепция на Hyundai

Автомобилното изложение във Франкфурт следващия месец се очертава като изложение на което ще бъдат показани много „зелени” модели на фирмите производители.

Ясно е, че бъдещето ще поставя все повече изисквания към автомобилните фирми за намаляване на вредните емисии и за по-ниско потребление на гориво. Стана ясно, че и Hyundai ще се присъедини към производителите, които ще покажат водородни автомобили. Концепцията която ще представи корейската фирма на изложението се нарича i-Blue и представлява задвижван от двигател с горивни клетки кросоувър. Трябва да се каже, че концепцията представлява трето поколение от технологията на водородните двигатели, разработвана от корейската фирма. Интересно е, че концепцията на Hyundai не е разработена в Сеул, а в Техническия център на фирмата в Чиба, Япония, съобщава Automotive News. Според информацията на изданието, водородният кросоувър ще бъде произвеждан на платформата на някой от седаните на Hyundai, а не на SUV моделите на фирмата.
Тагове:
fallback
  • #1
    Asen ( преди 17 години )
    ne moga da razbera za6to tezi pi4ove trqbva da pravqt koli s takuv dizain kato mogat prosto da slojat hibridnia dvigatel na nqkoi ot starite im modeli?
fallback
Последни