fallback

Интериорът на Infiniti Q30

Премиерата на компактния хечбек ще се състои във Франкфурт

След като преди няколко дни видяхме първите официални снимки на Infiniti Q30, днес японската компания разкри и интериора на компактния хечбек. Той представлява глобален модел, като ще има премиера на 15 септември във Франкфурт. От Infiniti подчертават, че интериорът на Q30 е модерен, изработен с премиум материали от най-висок клас. Дизайнът му е създаден в унисон с екстериора, като при по-внимателно вглеждане се виждат някои сходства със салона на Mercedes-Benz A-Class - управлението на климатика и бутоните над него. Всъщност в това няма нищо случайно. Infiniti Q30 използва платформата на новото поколение A-Class. Същото се отнася и за проходимата версия на модела - QX30, която пък е базирана на GLA. Някои от моторите на японския хечбек най-вероятно също ще бъдат заети от Mercedes-Benz. Към момента няма информация, но се очаква Infiniti Q30 да предлага бензинов двигател с турбо и обем 2,0 литра, както и два дизела - 2,2-литров и 1,5-литров. Всички подробности за модела, чието производство ще се осъществява във Великобритания, ще бъдат разкрити при откриването на салона във Франкфурт. Снимки: Infiniti

Тагове: infiniti q30
fallback
  • #14
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това инфинити станало грозно като немски автомобил. Така е като преписват от Мерцедес. Моя FX35 2012 г. е много по-красив и луксозен, германците се блещят като го видят
  • #13
    Анонимен ( преди 8 години )
    Дано покрай мерцедес успеят да се се продават повече, иначе за интериора, този на инфинитито-класическия ми харесва повече
  • #12
    NoComment ( преди 8 години )
    Tova naistina NE e krasivo! Nqma nikakva idea za dizajn i logika - vsichki elementi sa razhvyrlqni. Prilicha na sglobeno ot razllichn koli.V gamata na Infiniti nqma nikakva posledovatelnost i nasledstvenost.Vsichko e samo za sebe si bez logika za razvitie i nadgrajdane. Sys sigurnost bih izbral A-class, A3, BMW Serie 1 ili Lexus CT200h. Vseki ot nemskite modeli ima svoi PLUS, a Lexus predlaga mnogo nadejdna tehnika, dokato Q30 e prosto edno kopie bez identichnost! Dizpleq prilicha na Laguna!
  • #11
    FF ( преди 8 години )
    Инфинити с този модел вече са Финити(о)..евро сбирщайн модел повече мяза на рено ,те от доста време закъсаха с интериора..ама като пристанаха на френската булка..пиши ги бегали..гнус.,а цените мерцедесови...двоен гнус..
  • #10
    Леко ( преди 8 години )
    ".. Общо взето прилите в интериора не са много.."Ами ти каза разликите, само изпусна скоростния лост и малка разлика в управлението на стереото, всичко друго си е от А класа - уредите в таблото (А класа), подлакътник, копчета на вратата, волан, средното копче при подлакътника, копче за светлините (запазена марка на МБ)..дори поставките за чашки, но наистина се е получило добре!
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това няма да се конkурира с Голф..това си е коkуренция на А3, БМВ 1 серия, А класа, Лексус CT ! VW не са премиум производител !
  • #8
    Анонимен ( преди 8 години )
    В А-класата дисплея не е в таблото а седи като закачен таблет... надолу въздуховодите са акцента с кръглата си форма и нещо наподобяващо перка. Общо взето прилите в интериора не са много, но пък им се е получило много добре. Това е на светлинни години над гоуфа. Дори няма място за сравнение едното е еднодневка с евтини материали другото си е чист премиум с всички елементи на тази дума, само че събрано в хечбек. Това прави А3-ката да изглежда смешна с претенциите на ауди за "премиум". Убиха ги!
  • #7
    до bmw e60 ( преди 8 години )
    Ами 95% е немски, ще ти хареса я...!
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    бюджетния модел...20 000 евро....!
  • #5
    bmw e60 ( преди 8 години )
    За първи път нещо япоснко да ми хареса като дизаин отвън и отвътре.
fallback
Последни