fallback

Mustang пристигна в България

Моделът се предлага с два мотора - 2,3-литров EcoBoost и 5,0-литров V8

Тагове: ford mustang
fallback
  • #25
    .!. ( преди 9 години )
    Все още има дето си мислят, че задното е по зле на сняг от предното.. явно никога не са сядали в автомобил след 2003та на задно........ Мустанга е уникален ! изключителен автомобил и непобедимо съотношение цена/качество/мощност поздравления на бъдещите щастливи собственици !
  • #24
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ти мислиш ли, че този Форд някой ще го кара зимата!С това задно и тези мощни мотори на първия завой и си в канафката. Тези Фордове и БееМВенцата са летни коли. Стане ли зима и се изпокриват. А за паленето на Форд през зимата си прав. Не щът да палят пущините и това си е.
  • #23
    Хенри - Бай Форд ( преди 9 години )
    "*** то Форд зимата не пали"
  • #22
    Анонимен ( преди 9 години )
    Задницата на Мустанга е много добра. Не знам какво точно не ви харесва в нея. Вижте я на живо и тогава говорете. Най-кефят задните стопове, които са и мигач и са бягаща светлина. Много е ефектно. В друг автомобил не съм го виждал. Изобщо цялата кола излъчва мощ и мускули. Нещо съвсем различно от спортистите на гейропата, които са мазни и зализани. Изключвам италианските супер коли. А звука на 8-мака е наслада за ушите просто. Това е единствения Форд, който бих си купил без да се замисля.
  • #21
    страничен наблюдател ( преди 9 години )
    Тези стопове са модерна версия на стоповете на Мустанг от "доброто старо време". Все пак историята и култа към масъл карите са важна част от имиджа им днес.
  • #20
    Анонимен ( преди 9 години )
    Значи то това си е основен закон при Форд, виждаме го при всичките им модели, добра предница и кошмарна задница. Между другото муцуната на Монео и този Мустанг са почти еднакви, но и при двата модела задните стопове са голяма недомислица. За първи път Форд ме изумиха с противна задница като изкараха модела Сиера, след това Шока при Скорпио бе тотален а когато излезе модела Фокус, се видя, че това явно ще е традиция при Форд. Така, че изненади няма, браво на Форд,по противни стопове не бях виждал
  • #19
    до RRE S3 ( преди 9 години )
    тук цената на V8 е доста над 100хилки! БГ баце не некаква си там "бедна" Швейцария!апропо вчера съобщиха, че бензина в Австрия е с 10ст по-евтин от БГ-то, а дизела в Германия с 40ст!ко да ги праиш тия австрийци и германци с некакви си 2-3000 евро средна заплата ...
  • #18
    Automotive ( преди 9 години )
    @До AutomotiveПрегледай му ценовата листа по-подробно. Можеш да набуташ екстри за над 30000 лева. Само матовата боя е над 6к. Както и да е, който е решил, че иска Mustang, надали ще се насочи към Insignia. Това, че теб явно те кефи колата е друга тема ;)
  • #17
    Анонимен ( преди 9 години )
    абе вие надрусани ли сте ?? единия сравнява Мустанга с Инсигния...другия със Субаро??? шшшш алооооу тази кола може да се сравнява само с камаро и модела на додж не го знам точно как се казва...от там нататък всичко останало е в съвсем различен клас от АМЕРИКЪН МАСЪЛ!
  • #16
    Анонимен ( преди 9 години )
    За същите пари шзима Субару от съседната статия. Извинете :)
fallback
Последни