fallback

Hyundai работи върху конкурент на BMW 3-Seriеs

Моделът ще се разположи под Genesis в гамата на марката

Последното поколение на Hyundai Genesis успя да си намери място сред моделите в бизнес-класа, което кара ръководството на корейския производител да вярва, че може да се пребори за клиенти и в сегмента на компактните премиум-автомобили. Според Automotive News в компанията в момента усилено работят върху създаването на машина, която ще бъде по-евтина като цена, но ще може да се конкурира като качества с BMW 3-Series, Audi A4 и Mercedes-Benz C-Class. На свои ред независимият дизайнер Теофилyс Чин пусна изображения на своето виждане за това как ще изглежда моделът на Hyundai. Очаква се той да заеме място под Genesis в моделната гама на компанията, като ще получи мощни двигатели, богато базово оборудване, както и редица опции, които сега се предлагат за автомобилите от по-високи класове.Засега моделът се нарича „Baby Genesis”, но на пазара той ще излезе под напълно ново име. Основната цел е той да предлага отлична управляемост, с която да се конкурира с лидерите в класа. Това бе потвърдено и от шефа на Hyundai Motor America – Дейв Зуковски, който призна за разработкта на модела, но не разкри сроковете, в които то трябва да се появи на пазара.Снимки: Theophiluschin.com

Тагове: hyundai genesis
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 8 години )
    От второто поколение на Genesis продават 2.5 пъти повече отколкото предсказваха и най-големите им оптимисти. Браво, Хюндай!
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Така е. Успяха да вземат от клиентит на 5-таСерия с Genesis. С 3-та серия ще им е още по-лесно.
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    И аз не вярвах, но Genesis има много добри продажби в Щатите. Сложиха началото. Вече имат мощни турбо-двигатели, германец им е шеф,. . Това е посоката.
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ще поработят още 50-60 години...
  • #1
    FenIX ( преди 8 години )
    Aко искат да правят коли в този клас крайно време е да обособят отделна марка като направиха Тойота и Нисан с техните Лексъс и Инфинити.
fallback
Последни