fallback

Анонимен богаташ продава цял куп редки автомобили

Колекцията, включваща колата на папа Йоан Павел II, е оценена на 65 млн. долара

От McLaren F1 LM са произведени само 5 бройки. Снимка: McLaren Изключителна колекция от редки и екзотични коли ще бъде предложена на търг в Калифорния в средата на месец август, съобщава Business Insider.Сред автомобилите има изключително редки екземпляри, представляващи огромен интерес за колекционерите, сочи информацията.Повечето от колите са произведени през 50-те и 60-те години на миналия век. Колекцията включва редица модели на Porsche, Ferrari и Jaguar, както и първият и последният екземпляр на Bugatti Veyron.Най-голям интерес обаче предизвикват две от возилата. Едното е Ferrari Enzo, подарено от италианската компания на папа Йоан Павел II, което главата на Римо-католическата църква продава малко след това. А другото - състезателен McLaren F1 LM, оценен на 12 млн. долара.Продавачът, чието име не се назовава, ще предложи автомобилите в пакет. Очаква се наддаванията да достигнат суми от порядъка на 65 млн. евро.  

Тагове: ferrari enzo mclaren f1 lm
fallback
  • #5
    Галин Релефа ( преди 8 години )
    Дошката ще му ги изкупи всичките щото стария му Сивик съвсем изгни от дъждовете тази пролет.
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тои е колата за всички времена.Най-великия...
  • #3
    Makq vi da .... ( преди 8 години )
    Mclarena e velik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • #2
    Koльо Камиона ( преди 8 години )
    А може и чичката да се е хванал с някоя много яка *** и да не му стигат парите :)
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    най-вероятно колекционера е починал и роднините му сега разпродават, за да делят богатството. А е възможно и да се развежда и с жена си да делят семейното имущество.
fallback
Последни