fallback

Ще има и осма серия на „Бързи и яростни”

Според суперзвездата Вин Дизел филмът ще е излезе през април 2017 г.

Продуцентът и главно действащо лице в поредицата „Бързи и яростни” Вин Дизел разкри, че следващата, осма серия на филма ще излезе на големия екран на 14 април 2017 г. Изпълнителят на ролята на Доминик Торето съобщи това пред журналисти на кино-изложение в Лас Вегас.Снимка: Universal Pictures„Бързи и яростни 8” ще стане първият филм от поредицата, в който няма да участва другата голяма звезда от продукцията Пол Уокър. Австралийският актьор загина на 30 ноември 2013 г., докато се снимаше 7-ата серия. Уокър намери смъртта си при катастрофа с Porsche Carrera GT, управлявано от приятеля му Роджър Родас, който също загина по време на инцидента.Въпреки трагедията, снимките на филма бяха довършени и той излезе по кината по-рано този месец. До момента „Бързи и яростни 7”, в който участва и друга холивудска звезда – Джейсън Стейтъм, е донесъл на създателите си приходи от повече от 1 млрд. щатски долара.Самият Вин Дизел отново отдаде почит на своя загинал приятел, като обеща, че следващата серия от поредицата ще бъде „най-добрата от всичко, направено до момента”. 

Тагове:
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ако исках да гледам фантастика, щях да си пусна междузвездни войни в къщи!Големи измишльотини, голямо нещо!На моменти чак дразни!
  • #4
    Борис ( преди 9 години )
    Адски *** филм. Цялата поредица (може би без първия филм) е клише и комерс.
  • #3
    Вин ТурбоДизел ( преди 9 години )
    Тогава си гледайте "имитации с 50 нюанса в сиво" и пускайте гейски въздишки за некое оскарче... ;-)
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Освен американски тийнове, някои друг гледа ли тази глупост?
  • #1
    Бобо ( преди 9 години )
    Бързи и Яростни започва да прилича на Дързост и Красота. След време ще разказваме на нашите внуци, че помним първия епизод :)
fallback
Последни