fallback

Audi показа всъдехода на бъдещето

Експерименталният prologue allroad разполага със 734 к.с.

Тагове: audi prologue allroad
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    Има много милиони бръмбари в кухата ти лейка бе ***.
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пак че тея "***" са безопасни. Щото едни други найвисокотехнологичнипремиуми, ги сглобяват в Турция, и имат многомилионни сервизни акции. А в белите държави, плащат оргомни обезщетения, заради причинена смърт на собствениците от дефектни компоненти....Това горе е шедьовър в автомобилостроенето. ЛИчи си къде са хората и във Ф1, и на ЛьоМан...нали?!
  • #8
    Дошо ( преди 9 години )
    Мдааа ето, че кенефите на СОЦваген за пореден път стават за смях.А защо фенчетата им тук не казват нищо по въпроса?Нали нямало значение за богатите надеждността на автомобила?Защо хората предпочитат надеждността?Нали било много готино да даваш луди пари за *** чупещ се постоянно?
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бентли и Порше са най-ненадеждните автомобилиBentley и Porsche се оказаха най-ненадеждните автомобили, от 40 марки, включени в проучването на британската компания Reliability Index. Класацията оглавиха Honda и Daihatsu.Руските коли отсъстват в тази класация. В проучването, публикувано на интернет страницата на компанията, са взети под внимание всички фактори при различни видове ремонти, цените на частите и честотата на авариите.В първата десетка са Suzuki, Toyota, Chevrolet, Mazda, Ford, Lexus, Skoda и Hyundai. Volvo, BMW, Mercedes-Benz и Audi са съответно на 26-о, 28-о, 32 и 34-то място. В дъното на класацията се Alfa Romeo, Land Rover, Porsche и Bentley.Средната цена на ремонт на Honda, според проучването, е 502 долара, а собствениците на Bentley и Porsche трябва да платят съответно 1015 и 1173 долара. Най-скъп е ремонтът е Audi RS6 - 1496 долара.
  • #6
    Купувам ( преди 9 години )
    Щом ще гори 2.4 на 100 км. веднага купувам. Ама ако не е връщам.
  • #5
    аут? ( преди 9 години )
    "Жълтурите нещо взеха да се губят, от години нямат нов модел на нито една от марките си".Велик цитат, описващ много точно нивото и целта на повечето коментари
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Емкост! Айде на български, ако обичате!
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нищо против Ауди, ама айде малко по-лекичко с екстаза, а ;) Какви прототипи се вадят, не е истина...А, чакай, то май наистина не е истина. Хахаха.
  • #2
    rocco23 ( преди 9 години )
    Не съм запален фен на Ауди, но немога да си кривя душата, че този прототип изглежда адски добре а и техническите параметри са удивителни. Това ще е върха на препиума!
  • #1
    Koтоошу ( преди 9 години )
    Това е истинска ракета пътуваща към Дошовските г.зове.
fallback
Последни