fallback

Skoda работи върху всъдеходен Superb

Модификацията Scout ще получи част от функциите на Volkswagen Passat Alltrack

Skoda разработва всъдеходна модификация на флагмана си Superb, която ще носи името Scout. Новият модел трябва да бъде представен пред публика в средата на тази година, твърди Worldcarfans.Автомобилът ще бъде изграден на базата на новото поколение Superb Combi, чиято премиера е насрочена за юли. Моделът ще получи увеличен клирънс и пластмасови предпазители на каросерията. Освен това машината ще бъде оборудвана с нови джанти, брони и стоманена защита на дъното.Технически Skoda Superb Scout ще се доближава до показания през миналата година Volkswagen Passat Alltrack, като ще получи част от неговите функции. Моделът ще бъде със система за задвижване на четирите колела, като водачът ще може да разчита на диференциал с електронна блокировка XDS+.Припомняме, че по-рано този месец Skoda стартира серийното производство на новото поколение на лифтбека Superb. То е съсредоточено в завода в Квасини (Чех), като продажбите на модела ще стартират през лятото.*Неофициални изображения: X-Tomi Design 

fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 9 години )
    Присмял се хърбел на щърбел:"...Целият сЕ "нарисува" в това..."
  • #11
    типичен представител ( преди 9 години )
    на новото поколение неграмотни хейтъри,фенове на легени с грозен вид и отвратителна пластмаса:"А ясно. Ми карай си го трабанта тогава, ва не давай толщо кумпетентни мнениа."Целият си "нарисува" в това трудно за теб словосъчетание,което си натворил.
  • #10
    Ганчовец ( преди 9 години )
    Ако махнеш *** от кръгчето в емблемата и добавиш още 3 кръга и си става супер ауди, което си е направо хвалба за шкода. Предния суперб беше с доста тромав и противоречив дизайн, въпреки че си имаше уникално вътрешно пространство съпоставимо с S класа, а и лифтбек/седан схемата на багажника си беше доста добро хрумване. В дизайна на този суперб, струва ми се, вече няма нищо противоречиво.
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    А ясно. Ми карай си го трабанта тогава, ва не давай толщо кумпетентни мнениа.
  • #8
    комби 601S ( преди 9 години )
    Бъди абсолютно сигурен,че едно запазено траби комби 601S е в пъти по-скъпо от всяка продадена в България Корола за последните 10-15 год. И всяка година цената на траби ще става все по-висока,а на Трътката все по-ниска.
  • #7
    до doc ( преди 9 години )
    А ти какво караш - Трабант Комби 601S може би? Айде аман от разбирачи тука.
  • #6
    RRE ( преди 9 години )
    Mnogo grozna iutia. Vsi4ko shto e skodka e grozno,eftino i po6lo.Posle shto nikoi ne gi kupuva.
  • #5
    до doc ( преди 9 години )
    Сега вече светна ли ти защо спират Авенсис и Акорд за Европа! Кой,кой ***,ще си купи японски кошник при наличието на Суперб!?Кой,doc,кой ***?кой doc,кой е ***?
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Сега някой да ми каже, че на снимките не е Алуди с емблема на Шкода!? "*Неофициални изображения: X-Tomi Design
  • #3
    bmw e60 ( преди 9 години )
    Много ми харесва това на снимката!
fallback
Последни