fallback

Ford запозна Европа със своята суперкола

Новият GT ще се появи на Стария континент през 2016 г.

Тагове: ford gt
fallback
  • #14
    Анонимен ( преди 9 години )
    "комбинация със 7-степенна МЕХАНИЧНА скоростна кутия" WTF ???
  • #13
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пълен смях е тази фирма. Третокласна продукция. Това е истината. Не ме интересува, каквото и да лъже и маже някакъв *** *** тук. Нашил се с някакъв дърт *** и сега си скубе косите, няма продаване. Иначе ни убеждава, колко бил доволен. Да, ние падаме с първия сняг и не знаем какви ментаци са фордовете.
  • #12
    Анонимен ( преди 9 години )
    бъчвар, на те знам на какво си но спешно смени дилъра, защото ти продава големи ***. значи кво викаш, субаруто се поднасяло по завоите, а фиестата била залепена за пътя хахаха ти съвсем откачи. да знаем ти глупостите, че от фиеста по-хубаво, здраво, стабилно и бързо в завоите няма, но вземи накрая се качи на някаква другако, че да разбереш какъв *** хвалиш! фиестата е да те закара от т. а до т. б и нищо повече. като гледам и колко неща си правил разбирам защо форд са *** на ***.
  • #11
    бъчваря ( преди 9 години )
    До анонимния, дето трябва да разберем какви *** са Форд, ама след години. Първата Фиеста ще врътне след 3 месеца 9 години. Мина 100 000 км отдавна. Още е с оригиналния акумулатор. За 9 години наистина има 7-8 изгорели крушки на къси светлини, габарити, стопове. Имаше смяна на накладки и лагер на едно от колелата. В гаранция и оправяха невярно показващ горивомер и смениха запалката. Има няколо счупени пластмаси - на страничните B-колони и ръчката за повдигане на едната седалка. Като бе на гиодина и бе заяло жилото на капака на мотора, както и единия колан. Оравиха ги гаранционно и от тогава няма проблеми. Чисто и просто Форд икономисват от смазка. Ръжда не съм видял. Гърнето е оригинално. Кормилното управление няма грам луфт, а двигателя пали от раз и работи като часовник. Има някакъв проблем с имобилайзера, който не пречи на паленето. Мисля, 9 години са достатъчни за да разбера дали става Фиеста модел 2006 година или не. Ако пак си вземах 2006 година кола, то пак щеше да е същия модел. И най-хубавтото е, че точно тоя модел се управлява много добре на пътя. Просто в планината който кара такава Фиеста, няма нужда да се притеснява от много по-бързи, мощни и реномирани марки. Лично аз съм се състезавал и със Субару и с Мерцедес и с доста други автомобили, които са се пънели или да ме изпреварват или са се опитвали да ми се измъкнат. Най ме кефеше някой с мощен автомобил да се опитва да взема завоите бързо, а аз да съм залепен за задницата му с калпавата Фиеста. Много боли, разбирам. А още по-се кефих, как един с едно Субару поднасяше зад мен на Шипка, докато Фиестата не мърдаше в завоите. Та такива ми ти работи за Форд...
  • #10
    KLASIKA ( преди 9 години )
    Смея се на Ферари ла Ферари-Шана Банана/на Вейрон-грозното яйце/на Макларан-обеления банан/на Порше -ХюндайНо защо не се смея тук?-питам аз и отговор не искам.....Защото ми увисна ченето,защото ...еми защото...!!!За това говоря !!!....-Е имат шанса да преродят със стилистични заемки GT 40,но нали трябва да знаеш как да го направиш.Е,знае ли са и то как !На другите фирми ще кажа:-едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е ......-абе просто да видят Новият GT
  • #9
    до Йори ( преди 9 години )
    Напълно съм съгласен с теб и с аргументите ти.4 поредни 1-ви места на Льо Ман те правят легендарен и ти запазват място в историята. И тогава ,сравнявайки този успех с 13-те победи на Ауди,трябва признаем колко велико е постижението на Ауди.И на Порше!
  • #8
    KKK ( преди 9 години )
    Екстра е количката, ама защо не се поразпуснаха малко и не му сложиха V8... Все пак е американска и плюс това им е най-екстремният модел.
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубава, ама Форд!Винаги може да ти врътне някой сигански номер, когато най-малко очакваш.Само не започвайте с мантрата, как фордовете вече ги правели по-здрави. Същите *** са, но трябва да минат няколко год. докато го разберете.
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    Браво! Много добре изглежда. Не съм фен на марката, но на хубавото не можеш да кажеш, че е лошо. Все пак, ако избирах спортен Форд бих предпочел Мустанг. Мустанга е класика.
  • #5
    Дошо ( преди 9 години )
    Иначе Форда е много добър де, харесва ми.
fallback
Последни