fallback

Новият 4х4 на Renault търси световен успех

Кросовърът Kadjar дебютира под прожекторите на Женева

Тагове: renault kadjar
fallback
  • #16
    Анонимен ( преди 9 години )
    Безспорно е така - голфа за тези пари е гол като жигула, но дадох този пример че ако проблема е в родината на колата за същите пари можеш да си вземеш и немскаТова е предимството на Френските - за същите пари получаваш повече играчки а качеството не е по-лошо (говоря като собственик на Пежо, за Рено не знам от първа ръка)
  • #15
    Blake ( преди 9 години )
    Зависи за цената какво получаваш - при Голф за 31 хиляди получаваш седалки и волан, а при френските автомобили - кола с много екстри. Така че не ми говори за 2 хиляди разхвърляни - тоя Голф докато го докараш до ниво на оборудване като стоково Рено, ше стане 40-так ;)
  • #14
    Анонимен ( преди 9 години )
    В световен мащаб Нисан продава повече коли от Рено и ПСА взети заедно. Но тамошните нисани нямат нищо общо с европейските за това съм съгласен че трябва да се гледа само местния пазар.Без Рено Нисан в Европа ще станат като Инфинити - да продават 5 хил бройки за цвят и толкова.И да попитам защо щом Нисан са толкова велики защо дължаха 20 милиарда преди да дойде Рено а сега са на печалба
  • #13
    соло ( преди 9 години )
    До наблюдател:Нисан Кашкай -01.2008г.новаРено Туинго -01.2012 нова МБ А клас 180сди 01.2006 2-ра ръка
  • #12
    Наблюдатела ( преди 9 години )
    Големи сте маняци! Някой от долу изказалите се карал ли е,имал ли е и подържал ли е кола произведена след 2005та ? А? Като пи-ете колко здрав бил Голфа и колко счупено реното имате в пред вид Голф 3-ка с МР-3ка и Рено меган 96-та.Всеки се простира върху чергата си.През 2015та кросовърите се харчат като топъл хляб.Тук на ФВ е слабото място понеже Тигуан е едва 5-ти по продажби.Кашкай е едноличния лидер а Корейците с I-35 и Спортидж го гонят.Нормално е Рено след Каптюр да пробват и нещо ново.
  • #11
    соло ( преди 9 години )
    http://***.best-selling-cars.com/europe/2014-half-year-europe-best-selling-car-manufactures-brands-models/Оня против Реното да погледа малко статистика, преди да си пише тъпотиите за продажбите на Рено и Нисан.Поне в Европа!
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    В другата статия е Колата (HONDA Type R), в тази статия е ментето!
  • #9
    До ония с реното ( преди 9 години )
    Да, към 2000г. рено за малко да бастиса сериозна фирма като Волво.Сега на 1 рено се падат по 5-6 продадени Нисана, ама според зомбираните "добре че държели управленския пакет".Альоо - открай време нивото на рено е дачия, лада , тата и т.н. Факт, доказан многократно от класациите за недижност и качество навсякъде по света!
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дали е заради цената - Голф започва от 31, Меган Също, С4/308 от 29хил - тия 2 хил лв като ги разхвърляш в лизинговия период не се усещатА не даваш 500 лв за смяна на накладки или 200 само за масло
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    пътищата ни са пълни с френски коли защото хората нямат пари за по-добро,
fallback
Последни