fallback

Просто брутален!

Manhart Performance напомпа BMW X5 със 750 к.с. и 1000 Нм

Мнозина не намират смисъл в супермощните SUV автомобили. Факт е обаче, че тези машини са фактор на пазара, което кара тунинг компаниите да ги правят дори по-брутални спортисти. Именно като брутален може да се определи проектът на Manhart Performance. Той е базиран на новото поколение BMW X5 М и носи името MHX5. Оригиналният модел разполага с достойните за суперавтомобил показатели - 575 к.с. и 750 Нм. Тунерите обаче са ги увеличили до стряскащите 750 к.с. и 1000 Нм. От Manhart Performance не съобщават какви са динамичните показатели на техния MHX5, но е повече от вероятно той да спринтира от място до 100 км/час за по-малко 4 секунди. Все пак оригиналният BMW X5 М достига тази скорост за 4,2 секунди. Тунинг компанията се погрижила и да подчертае увеличените динамични възможности на своя модел. Той е оборудван с цялостен, но все пак умерен бодикит, включващ различни брони, черна решетка на радиатора, карбонови странични огледала, различни емблеми, карбонов дифузьор, изпускателна система с две двойни крайни тръби, жълти спирачни апарати и уникални черни джанти с размер 23 инча. Салонът също е получил промени, но към момента от Manhart Performance не съобщават нищо по въпроса. MHX5 разполага и с по-спортно окачване, което редуцира просвета, но не с много. Снимки: Manhart Performance

fallback
  • #9
    .................... ( преди 9 години )
    Бруталяга е бих си взел един
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Турбо-гъзарска кола от БМВ , лудница направо
  • #7
    Относно дизела ( преди 9 години )
    Да, същото е и с диезела. Заради разхода на гориво слагат тия дизелови двигатели, иначе защо му трябва на човек да се занимава с пушещи, тракащи и запушващи се ДПФ-и. Скъпите дюзи и турбини като си ги сложиш и тях икономията става леко спорна.Като добавим, че зимата докато стопли купето вече си стигнал, т.е. пътуваш градско на студено.
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    които кара на газ е същия баровец като този които кара на дизел ,немислиш ли?
  • #5
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Stra6en cviat
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да не стане като едни други нашенски баровци дето си зареждат премиум лимозините с ГАЗ през ноща да не им се смеят хората.
  • #3
    Wow ( преди 9 години )
    Супер си е колата. А за комплексарите под мен. Кисело е гроздето май?
  • #2
    раптор ( преди 9 години )
    Нещо не са актуални вече тия гангстерски коли... Може би само сред напомпани с тестостерон уруди! :)
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    za brutalno kompleksirani chicheta :D
fallback
Последни