fallback

Jaguar XE бе избран за най-красив автомобил за 2014 г.

Британският модел се справи с конкуренцията на Mazda MX-5, Mercedes C-Class Estate и Fiat 500X

Новият Jaguar XE бе избран за „най-красив автомобил за 2014 г.“ от моделите, изложени на 30-ия Международен автосалон в Париж. Наградата на машината бе връчена на шефа на дизайнерския отдел на компанията Йън Калъм (в средата на снимката) на специална церемония.Отличието се присъжда след публично гласуване на повече от 100 000 души от 59 държави. При вота Jaguar XE изпревари конкурентите си Mazda MX-5, Mercedes C-Class Estate и Fiat 500X, като взе 28% от гласовете.По време на проведеният през декември и януари Международен автомобилен фестивал в Париж Jaguar XE бe показан в компанията на серийни и концептуални автомобили, включително и друг представител на британската марка - Jaguar Project 7. Това е втората френска награда за модела ХЕ. Първата - „Най-добър автомобил в на пазара“, му беше връчена по време на самото автомобилно изложение във френската столица миналата есен . Сегашният приз е от списание Auto Plus и слушателите на френската радиостанция RTL.Снимки: Jaguar 

Тагове: jaguar xe
fallback
  • #12
    бъчваря ( преди 9 години )
    Най-красив или най-посредствен сред тримата конглокенти? Лично за мен Ягуарът в на последно място от четиримата кандидати в статията. Включително и във вътрешното пространство, наппомнящо за деветдесетте години на миналия век. Наистина тоя свят се е побъркал, а ние се чудим, защо Западът иска на всяка цена да воюва с Русия. Ами то не бяха травестити-посланници, не бяха посредствени автомобилни класации. Тоя Ягуар е просто един среден като показатели и дизайн автомобил, нищо повече.
  • #11
    Анонимен ( преди 9 години )
    За красиви, красиви са Ягуарите, но се водят за едни от най-неизгодните автомобили с най-ниска надеждност и най-скъпа поддръжка. Докато бяха под шапката на Форд бяха действително големи ***. В момента пооправиха качеството и визията, но има още доста хляб да изядат, докато си възвърнат славата на луксозен и надежден автомобил, какъвто действително бяха навремето. Астън Мартин, Мазерати и Ягуар, бяха марките със съчетание на лукс, класа, спорт и традиции.
  • #10
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Muhahahahaa,baia heitari, laici i bedniaci.Prebroihte li se utrepki???
  • #9
    Тато ( преди 9 години )
    Колата изглежда много добре и наистина е красива,класическа изчистена форма без грешка.Англичаните са майстори на класически автомобили без финтифлюшки.
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Прилича ми на Тесла.
  • #7
    do RRE S3 ( преди 9 години )
    trai be indiec - mnogo qsno 4e 6te si hvali6 kolite na tvoita narodnost
  • #6
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Ot 2010 godina Jaguar i Range Rover sa edni ot nai-krasivite,moderni i zdravi koli.A za luxa ot desetiletia niamat ravni.Koito tvardi obratnoto e laik,heitar i bedniak
  • #5
    о,мъка! ( преди 9 години )
    Готин е.Колко жалко че форд го продадоха на некви индийци които обявиха че ще правят само мега скъпи модели.При тва с индийски части...ХЪМ!!! От форд добре си бяха решили да има 2 моделни линии.Преоблечено мондео така нареченият бейби джаг за всеки койт иска малко британски лукс на приемвлива цена и няколко супермодела за милионери.А сега кво да кажем ние бедняците.Останахме без ягуарче!
  • #4
    разбирача ( преди 9 години )
    КВО Е ТВА БМВ БЕ ВСЕ ЕДНО Е БМВ
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    То и без да имаш Jag е всеизвестно че доста се повреждат.
fallback
Последни