fallback

Европейската Honda CR-V с разход 4,9 л/100 км

Моделът вече предлага 1,6-литров дизел със 160 к.с. и 9-степенна автоматична трансмисия

Тагове: honda cr-v i-dtec
fallback
  • #17
    стен до дошо ( преди 9 години )
    Доше,пуши и ти трака главата на теб,живееш 20 години назад във времето.Понеже карам кола с такъв двигател,ВАГ-енски,,комън рейл,двойка,140кс,мога да ти кажа,че е доста тих,а като бръкнеш с пръст в аспуха,няма какво да те изцапа.Тон и половина кола,и в София,при нормално каране,ми харчи от 6 до 7 на 100,в зависимост от сезона.Ама как можеш да проумееш такива работи от злоба?
  • #16
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    "...изразходва средно по 4,9 л./100 км."Браво на Хонда!!!Доста са свалили разхода....на масло.А ако се кара с "оргинален" Мотул 15В50,както правят повечето хондаджии,може да падне и под 4 на 100....масло.
  • #15
    Subaru ( преди 9 години )
    Добре е Хондичката, но ако е 4x4 и ако е японка най-добре Субару! Със сигурност има 4x4! ;)
  • #14
    AWD,ама друг път ( преди 9 години )
    Скоро имаше един клип,в който това повдигнато комби не можа да тръгне с предни колела върху валците.За разлика от Куга-та,която е 40% по-евтина.
  • #13
    AWD,АМА ДРУГ ПЪТ! ( преди 9 години )
    4
  • #12
    Дошо ( преди 9 години )
    Тракащ канцерогенен дизел, който бълва само сажди и отрови. Тракащ дръжки, това не е СОЦваген.Канцерогенен да, но не като *** на СОЦваген, на които саждите можеш да ги видиш с просто око като ги избълва на светофара.Вредните емисии от Хондата 100% са по-малко от тези на СОЦваген чиито *** пушат и тракат още от чисто нови.
  • #11
    ЗащоСаСкъпи ( преди 9 години )
    Дилърите са само едната страна на проблема. По-сериозният проблем е, че между Япония и ЕС не съществува зона за свободна търговия както има такава за Южна Корея. Не случайно корейските автомобили предлагат такова добро съотношение цена/качество.http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/18534-ford-atakuva-otvarianeto-na-pazara-na-es-kym-iaponiia/Реално споразумението се очаква да бъде сключето тази година, въпреки протестите на някои компании, които се чувстват застрашени.
  • #10
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Ne prikazvaite gluposti.Hondite sa za bedniaci.Tui groznoto na snimkata s vsi4ki extri e max 60 bona
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    Една от любимите ми марки. За съжаление обаче ме отказаха от продуктите си заради неадекватната си ценова политика. В Европа цените са им толкова надути, че няма на къде повече. Вярно, че са здрави, надежни, икономични, удобни, но защо на другите пазари цените са едни, а в Европа толкова високи! Дилърите не правят никакви отстъпки при покупка, както правят при другите марки. Финансовите условия и лихвата при изплащането също са високи. Колите втора употреба държат висока цена. Скъпи са Хондите.
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    За умни хора не за мазни долни чалгари и ***.
fallback
Последни