fallback

Kia показа конкурента на Nissan Juke

Цените на компактния кросовър KX3 стартират от 14 500 евро

Корейската компания Kia официално показа своя компактен кросовър KX3, чието производство в Китай ще стартира в началото на следващата година. Все още няма яснота дали моделът ще се продава и на други пазари.На външен вид машината не се отличава кой знае колко от концептуалния модел, показан по време на автосалона в Гуанчжоу тази пролет. Размерите на KX3 са по-малки от тези на Kia Sportage. Дължината на кросовъра е 4270, широчината – 1780, а височината – 1630 мм. Разстоянието между двете оси е 2590 мм.Серийната версия на модела ще се предлага с 1.6-литров бензинов двигател, развиващ мощност от 123 к.с. Другата възможност пред клиента е 2.0-литров, отново бензинов агрегат, който предлага 158 к.с. И двата мотора могат да бъдат съчетани както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автоматична трансмисия със същия брой предавки. Най-високото ниво на оборудване ще разполага и със система за задвижване на четирите колела.Основни конкуренти на Kia KX3 ще бъдат Nissan Juke, Opel Mokka и Ford EcoSport. Цените на кросовъра ще стартират от 110 000 юана, което е около 14 500 евро. Според представител на компанията моделът е предназначен най-вече за младите хора.Снимки: Kia

 

 

 

Тагове: kia kx3
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тези не с Жук, а с ВАГените по грозота започват да се конглокират. За сега успяват да ги настигнат, но за да ги минат ще трябва още да се постараят.
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хибрид между Кайен, Куга и някакво Пежо... май.
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    mnogo grozno Juke ima svoi 4ar
  • #5
    кирче ( преди 9 години )
    това е грозно по-свой собствен начин,но найстина е много грозно :)
  • #4
    не е вярно! ( преди 9 години )
    Никой не може да направи по-грозно нещо от Juke,освен Toyota.
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не, никой не може да направи такъв *** като джука!
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Толкова е ново, че чак с наилоните на седалките са го снимали. Иначе в Китай сигурно ще го купуват, все пак прилича на "Порше"
  • #1
    b.b. ( преди 9 години )
    Направо са жалки Киа с това китайско изпълнение. То бива да завиждаш на някой за успеха му, но да изкопираш външността му в желанието си да му отмъкнеш клиенти си е жалко. Показва, че нямаш собствено мислене и виждане за нещата са само гледаш какво ще потръгне и го копираш. Тъпо е, много тъпо.
fallback
Последни