fallback

Lamborghini пусна Aventador в чест на Pirelli

Модификацията ще се предлага като купе и роудстър

Lamborghini пусна специална версия на флагмана си Aventador в чест на производителя на гуми Pirelli, с който италианската марка си сътрудничи още от своето основаване през 1963 г.Новата модификация е получила изпълнение в два цвята, както и специално оборудване, разработено от подразделението Lamborghini Centro Stile. Тя ще се предлага в два варианта – купе и роудстър.При първия покривът, колонките на каросерията, капака на двигателя, корпусите на огледалата и въздухозаборниците са боядисани в черен матов цвят. Всички тези елементи могат да бъдат комбинирани с 6 гланцирани окраски по избор на клиента - Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo или Grigio Ater.При втория вариант е точно обратното – допълнителните части са гланцирани, а основното оцветяване се предлага в 4 варианта - Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas или Grigio Titans.В Lamborghini вече приемат поръчки за модификациите, които разполагат със стандартния за модела V12 двигател с обем 6.5 литра и мощност 700 к.с. Първите купувачи на новата версия на Aventador ще поучат машините си през лятото на 2015 г.Снимки:  Lamborghini 

 

 

 

fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 9 години )
    То това е якото, че техниката е немска и надеждна. С това както и с бруталния дизайн, излязаха от кризата, сега са с рекордни продажби моделите им, естествено след като станаха собственост на Audi AG.
  • #11
    sfdsf ( преди 9 години )
    двигателя на ламбото си точно на ауди разрабока, пише го в уикито, дето се вика плащаш за ламборгини, караш ауди
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо, не си ти когато си гладен!
  • #9
    Дошо ( преди 9 години )
    Е..бати колата...тоя път я признах!Уникална кола! !!!
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Като дойде някой и ми каже, че немци проектират двигателите на ламбо и повечето им неща ме напушва голям смях. Че то дори и по National geographic даваха къде и как се проектира ламбото и всичко това е в Италия. Немски са част от доставните им части, но двигателя аеродинамиката и т.н. се правят и проектират в Италия.
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Та. къде му е времто на Дъгата...!??? :)
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не са добре, нали. Рекордните продажби го показват.
  • #5
    //// ( преди 9 години )
    Ако е така,не са добре нещата...
  • #4
    до //// ( преди 9 години )
    Тотално са се намесили - от двигателя,през управлението и най-важното -шасито.От италианците е страстта и производството в Санта Агата.
  • #3
    //// ( преди 9 години )
    Добре,че германците имат малко мозък и не се намесиха в производството и политикана на Ламборгини....
fallback
Последни