fallback

Subaru пусна снимки на Forester STi

Моделът ще има премиера след месец

Японската компания Subaru разпространи първите снимки на модела Forester STi. Кросовърът, който ще получи цялостен бодикит и по-мощен двигател, ще има премиера на 25-и ноември. Информацията около Subaru Forester STi е ограничена, но най-вероятно става дума за серийна версия на концепцията Forester STI tS, която бе представена по-рано тази година на пистата пистата „Сузука“ по време на кръг от японските серии Super GT. Към момента обаче не е ясно дали моделът ще бъде предназначен за световните пазари или ще се продава изключително в Япония. Ясно е обаче, че най-мощният Forester ще разполага с цялостен спортен бодикит, мощна спирачна система, уникални джанти, спортно окачване, запазената за STi-моделите синя боя, спортен салон и др. Що се касае до двигателя, то там мистерията е пълна. Една от вероятните възможности е 2,5-литровия двигател с четири цилиндъра, който генерира 305 к.с. и се поставя на новия WRX STi. При предишното поколение на Forester японската компания също пусна „напомпана“ модификация tS (б.а – съкратена от Tuned by STI). Кросовърът разполагаше с 2.5-литров двигател, развиващ 263 к.с.. Subaru произведе общо 99 бройки от тази версия. Всички подробности около новия Forester STi трябва да станат ясни в края на следващия месец.Снимки: Subaru

fallback
  • #9
    селски карач ( преди 9 години )
    Отрезвител за хора с Каиени,разни Туарези мергели и т.н.Сега тря се пуснат със заводски *** на Дакар да го спечелят понеже приказки не върви,гори масло,чупи се,скъпо са за хората от село.
  • #8
    асд ( преди 9 години )
    Жестоко!
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Караш ново субару, как не. В пика 2006- 2008 са имали 5 продажби на година, а след това и по-малко.
  • #6
    the kk ( преди 9 години )
    Ot 5 godini karam novo (beshe) subaru outback , i sam sklonen pak da si kupia novo ... Samo che 3,6 motora :-D niama druga takava kola za podobni pari... Koito e karal znai :-D
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ако това на снимката са уникалните джанти...толкова ще е уникална и колата!
  • #4
    thebrainless ( преди 9 години )
    Kакво по-добро карате *** от STI, че философствате, хайде споделете с нас, много ми е любопитно, що за стандарт имате... Да има по-добри автомобили (никой не го оспорва), но те не са чак толкова много, особенно в този ценови сегмент.
  • #3
    Симпатизант ( преди 9 години )
    2.5 ли беше, тоя дето прегряаваше?
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Идва наказателя на всички СУВ-ита, а и не само на тях. Който знае или е карал СТИ знае за какво говоря. Който не знае дрънка глупости като тоя под мен. Момче младо и зелено седни да те повозят(да караш няма да ти дадат) и след това, ако ти остане дъх кажи че не става.
  • #1
    Дърваруфен ( преди 9 години )
    И брадвето е играло тук, освен теслата и рендето!
fallback
Последни